היי בנות, יש מקום ללוויתן???

א ס נ ת י

New member
היי בנות, יש מקום ללוויתן??? ../images/Emo80.gif

אני כמעט שבעה חודשים אחרי לידה, ויש לי עודף משקל של 25 קילו בערך. עליתי 20 קילו בהריון ולא הצלחתי להוריד כמעט כלום. אני עדיין מניקה ואמרו לי שאי אפשר לעשות דיאטה כשמניקים. יש פה מישהי שעשתה דיאטה כשהניקה וירדה בכל זאת? אני לא רוצה להפסיק להניק רק בגלל הרזיה...

חן123

New member
ברוכה הבאה

אני הייתי בדיוק במצבך. הלכתי לדיאטנית שמתמחה בתזונה ודיאטה בהנקה ואת רוב ההרזיה שלי עשיתי בהנקה (למעלה מ 10 ק"ג). אני ממליצה לך כהתחלה לקרוא את המאמר של האירוח של טובה קראוזה המצוי במאמרי הפורום. ואל יאוש, גם אני הייתי שם, וזה בחהלט אפשרי, רק צריך אורך רוח

lulyK

New member
שבעה חודשים אחרי לידה באמת לא

מצאתי זמן לפעילות גופנית (כלומר "זמן" באופןו תאורטי דווקא היה, אבל דרייב אמיתי עוד לא היה. מקסימום הליכות עם העגלה/מנשא ומדי פעם ללכת לשחות. שום דבר עקבי ומסודר).

חן123

New member
הליכות עם העגלה

זה היה הפתרון שלי, שעבד נפלא. הכוונה כמובן להליכות די נמרצות, לא ל "טיול חלונות ראוה". עכשיו אני שואלת מה עושים עם 2 ילדים?

אני 7 חודשים אחרי לידה ויש זמן

כל יום אני מקדישה לזה שעה וחצי. בהתחלה הבעל היה בייביסיטר והייתי הולכת יום כן יום לא והוא היה שומר עליה את השעת הליכה שלי + 20 דקות מקלחת ף והתרעננות. לאחרונה התחלתי לקחת אותה איתי בעגלה , הקצב לא ירד בדקה נהפוכו אני אפילו הולכת יותר מהר , הילדה נרדמת אחרי רבע שעה נעים לה וכייף , מצויידת בבגדים ארוכים עליה , שמיכה טובה , כובע ויוצאים לדרך. זה כייף לי , לילדה , לאמא שלי שבאה איתי כל יום , לבעלי שהתחיל להצטרף אלינו והוא המאמן האישי שלנו למרות שהוא רזה כמו מקל ארטיק הוא יוצא איתנו. וזהו , נעים ונחמד לכולנו. תמיד יש פתרון. שעה ביום לא הורגת אף אחד ורק יעשה לך טוב.

1אורניתה

New member
ללויתנית יש מקום

אני אישית ניסיתי דיאטה בהנקה ולא כ"כ הצלחתי בין היתר בגלל המצב הנפשי שהייתי בו באותה תקופה,לכן קשה לי להגיד לך חד משמעית . אבל יש כאן רבות שרזו עם ההנקה. מותר לעשות דיאטה בהנקה. אישית הייתי ממליצה לך לפנות לדיאטנית רק בשביל לקבל הדרכה. בהצלחה

א ס נ ת י

New member
החלטתי- אני מצטרפת לשומרי משקל

תודה על קבלת הפנים. אני אצטרף לשומרי משקל,אני חייבת מסגרת רק להתחלה ואחר כך אמשיך לבד. פעילות גופנית אני אעשה כשבעלי יחזור הביתה (בערך ב-21:00 בערב) אני יודעת שזה יהיה מתיש אבל אני חייבת. אני גם מתחילה לעבוד שבוע הבא. אני מקווה שהכל יסתדר לי....

למעלה