היי בנות, כבר הרבה זמן לא הייתי פה
הייתה לי תקלה במחשב, אבל עכשיו כבר הכל בסדר... סוף סוף אני יכול להתעדכן בכל מה שהפסדתי בשבועיים האחרונים... קצת עידכונים: כבר שבוע אני יושבת בבית, לאחר שפוטרתי או יותר נכון להגיד, לאחר שהוציאו אותי לחופשה ללא תשלום עד חודש מרץ
, אני כמובן מחפשת עבודה חדשה, זה נורא מעצבן ועוד בתקופה כמו עכשיו, אבל אין מה לעשות... וכך הצטרפתי לבעלי שגם הוא מחפש עבודה...
ב-18 לחודש חגגנו חודש לנישואים, כבר עידכנו את התעודות הזהות שלנו ושיניתי את שם המשפחה שלי, לאחר שקיבלנו את המסמכים מקפריסין... כמתנה ליום הנישואים "הקטן", הכנתי לנו שלט לדלת הכניסה שכתוב עליו משפחת ***, אדם ממש התלהב מזה... גם התחלתי לבשל הרבה יותר ממה שבישלתי קודם, בגלל ההבטחה שלי לאדם וגם בגלל שאני ממש נהנת מזה, גם יוצא לנו בזמן האחרון לארח חברים לארוחות ערב ובכלל זה ממש כיף לקבל מחמאות על האוכל...אני נעזרת הרבה באחותי ובפורום מתכונים... זהו בנתיים למהדורת העידכונים... P.S לפני שבוע היינו בהצגה "רווקים רווקות" עם אורנה בנאי, מאוד נהננו וממליצים לכולם, אבל מה, אחרי ההצגה כולם (הלכנו עם אחותי) קוראים לי פלוציקה, בהתחלה הייתי מתעצבנת, אחר כך זה היה נראה לי מצחיק ועכשיו זה כבר הפך לשם השני שלי
. אז לאחר שהחלפתי את שם המשפחה (אל תדאגו אני לא מתכוונת לשנות את שמי הפרטי לפלוציקה) אני מרגישה צורך לשנות את ה"ניק ניים" שלי כאן בפורום, ונחשו איך יקראו לי מעכשיו? טוב עכשיו באמת זהו, ערב טוב לכולם... מצ"ב תמונה של השלט לדלת.
הייתה לי תקלה במחשב, אבל עכשיו כבר הכל בסדר... סוף סוף אני יכול להתעדכן בכל מה שהפסדתי בשבועיים האחרונים... קצת עידכונים: כבר שבוע אני יושבת בבית, לאחר שפוטרתי או יותר נכון להגיד, לאחר שהוציאו אותי לחופשה ללא תשלום עד חודש מרץ