היי בנות-מחפשת בנרות רינג קוטר 22

מלכה90

New member
היי בנות-מחפשת בנרות רינג קוטר 22

גובה 10 ס"ממ ולא מצאתי באף חנות שחיפשתי באינטרנט. מצאתי רק בחנותת אחד בתל מונד התקשרתי אליהם ואין.
מישהייכולה לעזור?תודה

bali

New member
מנהל
תשובה לבקשתך

יש דבר כזה רינג מתכוונן. הוא בגובה 10 ס"מ ואפשר לקבוע את הקוטר שלו לפי הצורך ויש שני קליפסים שמחזיקים אותו בקוטר המתאים. אותו יש בהמון חנויות מתמחות לקונדיטוריה.
אני קניתי רינג מתכוונן באתר של סער. עכשיו ראיתי שיש להם גם רינג בקוטר 22 ס"מ בגובה 10 ס"מ בדיוק כמו שאת מחפשת.

מלכה9001

New member
היי-את פשוט נשמה גדולה

מאתמול אני מנסה להודות לך ולא מצליחה להיכנס והמיילים נשלחים לי כפול. החלפתי שם חדש .
המון ניסו לחפש לי ולא מצאו -את גדולה.לפני ההזמנ התקשרתי לוודות שאכן יש את הרינג אני מחפשת.
עוד מעט יצרו איתי קשר.איזה כיף.תודה

superorti

New member
שף דיפו

בתל אביב..דיי קרוב לעזריאלי.יש שם מבחר רחב ומגוון אדיר של רינגים וציוד למטבחים ובעיקר לקונדטוריות. מאמינה שתמצאי שם ומלבד זאת יכולים להכין לך תבנית בהזמנה אישית ( אם את קןנה לפחות 3 יחידות..)בנוסף לכך, המחירים זולים בהשוואה לרשתות וחנויות מתמחות אחרות.

מלכה90

New member
היי,בוקר ושבוע טוב-כבר קניתי באותו יום שבאלי צירפה לי

קישור לחנות סער הזמנתי עוד כמה מוצרים וכבר למחרת קיבלתי את המשלוח עד הבית.שירות נהדר.תודה רבה

bali

New member
מנהל
שמחה שמצאת את מבוקשך ושנהנית מהשירות

זו חנות של קרובי משפחה שלי ותמיד יש להם כל מה שאני מחפשת, ובמחירים הוגנים מאד.

מלכה9001

New member
מאוד מרוצה .והמלצתי

עליהן בפני חברותיי . מחפשת גם משהו שראיתי שקרין גורן השתמשה בתוכנית האחרונה שלה -בעוגת גבינה היה לה מגן מסיליקון לתבנית בכדי שלא נצטרך להשתמש עם עיתון/מגבת (אמרה שמצאה בחו"ל) מעניין אם
יש אצלהם בחנות-אולי .תודה

bali

New member
מנהל
השאלה כמה עוגות גבינה את אופה...

זה מסוג הגאדג'טים שבטח לא זולים ומשמשים למטרה אחת בלבד, ויש לי תחושה שלא משתמשים בהם הרבה. אלא אם את אופה הרבה עוגות גבינה.
לדעתי האישית הטיפ שלה עם המגבת יותר שימושי וזול.

מלכה9001

New member
תודה מתוקה.קצת מפחדת עם השיטה של

המגבת . (למה היא אף פעם לא הראתה את השיטה הזאת?) ולעומת זאת הראתה עם הנייר עיתון-שגם חששתי והצלחתי בסוף. תלוי באיזנ סכום זה מדובר. ואולי בכלל -אין בארץ.יום מקסים בנות

bali

New member
מנהל
אין ממה לחשוש...

ואם יש בארץ, זה וודאי יהיה בחנות המקוונת של קרין גורן.

superorti

New member

סער חנות מצויינת, הזמנתי ממנה כבר כמה פעמים והכל יצא מוצלח.גם שף דיפו ממולצת מאוד, רק החסרון שהם לא עושים משלוחים וצריך להגיע אליהם לחנות.

למעלה