היי בנות, מישהי יודעת מה זה טופ סילר?

זה מוכר באיביי שעומד בהיקף מכירות מסוים

וגם בקריטריונים של דירוג שאיביי קובע על סמך פידבקים.

Ultra marine

New member
../images/Emo6.gif

עכשיו נורא מסקרן אותי אם היא התכוונה ל top seller או ל- top sealer

../images/Emo13.gifאיזה קטע! בכלל לא הכרתי את המילה סילר

והנחתי שהי' נמצאת שם בטעות

סילר זה חומר שלרוב בונות ציפורניים משתמשות בו

זה חומר שאוטם ונותן גימור מבריק ביותר [Glossy] לציפורן.

LITALURI

New member
יש להשיג אותו בפארמים?

נבין להניח אותו גם על הציפרוניים שלי? או שזה רק לבנייה?

לא מאמינה כי זה חומר מיוחד למקצועניות

זה מיועד לבניה. לא חושבת שמוכרים את זה בפארמים. את מחפשת משהו לגימור מבריק?

LITALURI

New member
כן,

חברה שלי הולכת למניקוריסטית והיא שמה לה את זה מעל הלק למרות שאין לה בנייה, וזה פשוט מדהים איזה גימור מבריק ויפה זה עושה! שנשאר יותר מיום אחד...

נופ ר

New member
אני לומדת בנייה

וסילר זה מיועד לציפורנים מלאכותיות בלבד, לעולם לא שמים אותו מעל לק, הוא לא מתייבש והורס את הלק, מניחים אותו ישירות על הציפורן המלאכותית כנראה שהמניקוריסטית שמה לחברה שלך טופ קואט או מייבש לק, שזה נותן גימור גלוסי. אי אפשר לשים סילר על לק חד משמעית

נופ ר

New member
מייבש של WOW

מעולה, מדהים אחד הטובים נותן גימור גלוסי, מתייבש מהר, עמיד ולא מכווץ את הלק. אני עכשיו עם לק של אורלי ומעליו המייבש לק כבר יומיים ונראה כאילו שמתי אותו עכשיו! כמה הוא עולה??? 11 ש"ח. שווה כל אגורה! ואני אומרת לך מניסיון השתמשתי בהרבה מייבשים כולל מייבש של פושה המפרוסם והזמנתי את הסשה ויט אמור להגיע אלי בקרוב. הוא מעולה. פשוט ככה. רשום עליו מייבש לק לשימוש מקצועי.

רחלי ג

New member
אם כבר, את מבינה מה זה ג'ל?האם צריך

לשייף את הציפורן כמו בבנייה? ראיתי אצל חברה ג'ל.היא אמרה שזה על הציפורן שלה הטבעית.לא על בנייה. זה נראה יפה מאוד ומחזיק המון זמן. אבל, האם יש איזה שהוא קצ'? מישהי יודעת ומבינה? אני לא מעוניינת בבניה.ממש לא.אבל,אם ג'ל לא דורש שיוף מסיבי כמו בנייה,למה לא בעצם?

נופ ר

New member
ג'ל לא דורש שיוף

מורחים אותו על הציפורן הטבעית, כל כמה זמן נדמה לי שבועיים שלוש מסירים אותו ושמים חדש, מה שקורה שהציפורן גדלה עם הזמן וככה אפשר להאריך ולעצב צורה. אפשר גם לבנות בג'ל עם טיפס (ציפורן מלאכותית) וככה להשיג ציפורניים ארוכות על ההתחלה. מורחים את הג'ל כמו לק. זה ממש ממש ממש קל. יש לOPI ערכת ג'ל קוראים לה אקסיום, ניתן להשיג בנייל סטודיו או באיביי, המחיר לערכה בארץ עולה 800 ש"ח בערך (הערכה כוללת מכחול וג'לים בגוונים של לקים מפורסמים) ומספיקה להמון זמן, באיביי זה עולה בחצי מחיר בסביבות ה400 ש"ח, כמובן לא חייבים להזמין את כל הערכה, אפשר להזמין את הג'ל בסיס ואת הג'ל הצבעוני ועוד משהו שמקשר בין הג'ל לציפורן (אני לא ממש ספצית בזה, פשוט צפיתי במישהי עושה והיא הסבירה לי מה היא עושה). אבל זה פצצה... לפי מה שהבנתי אי אפשר לשים על זה לק, אבל יש ג'לים בצבעים. ואם לא ציינתי אז אין צורך לשייף.

נופ ר

New member
לינק לסרטונים על הג'ל

אני כל כך הולכת לקנות את הערכה!!! (ברגע שיהיה לי כסף חחח) זה מהמם דרך אגב באתר של OPI אפשר לראות איזה גוונים של ג'ל יש, ממש לפי לקים מפורסמים של OPI. כאן יש סרטונים שמסבירים איך שמים ג'ל וכל מיני טיפים, ממש מעניין, וקל בטירוף.

רחלי ג

New member
תודה נופר. חסר הלינק. ושאלה:

היתרון היחיד של הג'ל הוא שמחליפים פעם בשבועיים?

נופ ר

New member
אויש פשוט תרשמי axxium ביו טוב

למה היתרון היחיד? אין לי מושג איזה עוד יתרונות חוץ מזה שזה עוזר לגדל ציפורניים יפות נותן שכבת הגנה לציפורניים ובגלל השכבה הזאת הן גם נהיות קשות וחזקות (דרך אגב בניגוד לדעה הרווחת ציפורניים לא נושמות, למדתי על זה בקורס בנייה)

למעלה