היי בנות - מי תוכל לעזור לי בנושא

מלכה900

New member
היי בנות - מי תוכל לעזור לי בנושא

זילוף עוגה בדמות קיטי? האם אפשרי להמיס את השוקולד -במיקרו? ואיזה צנטר צריך בכדי לשרטט את דמות קיטי?

נפה כמו שבתוכנית של קרין-קניתי -חיכיתי כל כך הרבה והתאכזבתי. ממש לא כמו בטלויזיה. הקמח יורד מהנפה ממש לאט ועם עזרה שלי.מישהי אולי קנתה?תודה
 

bali

New member
מנהל
תשובות

לגבי זילוף שוקולד - אפשר להמיס שוקולד במיקרוגל, בפולסים של חצי קעה, ערבוב, ועוד חצי דקה, עד שאחיד.
צריך להשתמש בצנתר חלק קטן. אם אין, אפשר לחתוך חור קטן בקצה שקית הזילוף ולהזליף ככה.

לא יודעת על איזו נפה מדובר מהתכנית של קרין גורן, אז לא יכולה כל כך לעזור. חפשי קישור או תמונה של הנפה.
 

מלכה900

New member
תודה רבה . בקשר לנפה- רק רשמתי את דעתי על

הנפה -למי שמתכוונת לקנות .
-בקשר לזילוף -הבנתי שצריך צנטר כוכב קטו. האם שמים פשוט את הצנטר לשקית-ממלאים בקצפת ומזלפים?

האם ששמים את הצנטר בשקית -יש צורך לסובב קודם?

אני רוצה להכין לנכדתי ליום הולדת -אחרת בימים אלה -ממש לא ההיתי מתעסקת עם זה.878
 

bali

New member
מנהל
אוקיי

אם כך המשפט שכתבת על הנפה לא היה ברור, זה היה נראה כמו שאלה, לא כמו המלצה שלילית.

לגבי הזילוף, שוב, שאלת על זילוף שוקולד, על המסה שלו. לא שאלת על זילוף קצפת...

אם את רוצה לזלף קרם לצורה של כוכבים, אכן צריך צנתר כוכב קטן.
חותכים את הקצה של השקית, מכניסים את הצנתר ודוחפים אותו החוצה קצת שישב טוב בקצה. אין צורך לסובב אלא אם את משתמשת במתאם לצנתרים, ואז מכניסים את המתאם לתוך השקית ואת החלק המתברג שבתוכו הצנתר עצמו, מבריגים מבחוץ.
אחרי שהצנתר מחובר, ממלאים בקצפת או קרם ומזלפים.
 
למעלה