אוקיי
אם כך המשפט שכתבת על הנפה לא היה ברור, זה היה נראה כמו שאלה, לא כמו המלצה שלילית.
לגבי הזילוף, שוב, שאלת על זילוף שוקולד, על המסה שלו. לא שאלת על זילוף קצפת...
אם את רוצה לזלף קרם לצורה של כוכבים, אכן צריך צנתר כוכב קטן.
חותכים את הקצה של השקית, מכניסים את הצנתר ודוחפים אותו החוצה קצת שישב טוב בקצה. אין צורך לסובב אלא אם את משתמשת במתאם לצנתרים, ואז מכניסים את המתאם לתוך השקית ואת החלק המתברג שבתוכו הצנתר עצמו, מבריגים מבחוץ.
אחרי שהצנתר מחובר, ממלאים בקצפת או קרם ומזלפים.