היי בנות - פורום חדש לגבי...

Agnetta

New member
היי בנות - פורום חדש לגבי...

איזה קטע! במקרה ראיתי את הפורום הזה וזה ממש מדליק. בתור בחורה מלאה מאז גיל 22 אני מתלבשת תמיד יפה/אופנתי ולא זול, נורא אוהבת להשקיע באיבזור ובאופנה ומבינה בזה (ככה אומרים), אפילו בתור סטודנטית עבדתי בחנויות אופנה ותכשיטים ותמיד זכיתי למחמאות על הסגנון שלי. כמה נחמד שיש פורום של אנשים נורמליים ולא אנורקסיים שאוהבים אופנה ואוהבים לדבר על זה. ובתור אחת שגם כמעט 4 חדשים אחרי לידה (של תאומים) זה ממש לעניין בשבילי, עד שאני ארד את העודפים שלי שהעליתי בהריון. באמת כל הכבוד על היזמה של הפורום!!

may24

New member
ברוכה הבאה!!!!!../images/Emo24.gif

מבטיחה לך שלא תרצי לעזוב, אני שומעות לעצות ומייעצות אחת לשנייה, בכל מה שקשור לאופנה, באמת בשמחה רבה! שלך,

rellyo

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ואני אישית, ואני בטוחה שגם השאר, אשמח לעצות ולהמלצות...

DREAM111

New member
היי ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

מזל טוב על האפרוחים קודם כל. אז נו תני לנו קצת מהידע שלך בכל נושא האופנה והתכשיטנות.

Agnetta

New member
תודה על הברכות החמות קודם כל

יש לי תמיד טיפים מעניינים (ככה אני חושבת לפחות) יש באופנת "מתאים לי" דברים מאוד יפים, אני אפילו מצליחה למצוא דברים שלא רואים על אחרות. המוכרות בסניף של רמת אביב ובקניון מלחה בירושלים כל פעם שרואות אותי אומרות: רגע יש לי משהו בדיוק בשבילך וניכנסות לחדר/מחסן ומוציאות משם כל מיני פריטים אכן מיוחדים. למה אני כותבת הקדמה כזאת ארוכה - כי הרבה פעמים ב"מתאים לי" יש חולצות אופנתיות ומאוד מפתות עם פסים לרוחב ואף פסים רחבים, ואת החולצות האלה תמיד המוכרות דוחפות לי. ואני עונה להן: פסים? למידת החזה שלי??? (D-90) ובכלל לנשים מלאות...ואז הן מתווכחות איתי שזה לא נכון אלא להיפך נותן אשליה של "מקטין" בקיצור בנות, וגם בנים: לא להתפתות לקנות חולות עם פסים לרוחב, לא פסים קטנים ולא פסים גדולים, כמה שלא יפה תהיה החולצה. זה ממש לא בשבילנו. שילבשו את זה ב"רנואר" ושות´.

may24

New member
../images/Emo45.gif

קיבלנו, אני בעד משבצות בכלל, זה נראה לי הרבה יותר נחמד, כמובן ליום יום אני יוצאת עם זה לערב, למתאים לי לעיתים יש את הקטע הזה למכור ולדחוף דברים שממש לא מתאימים לך ולפעמים שחסר להם מידה כלשהי אז אם תמיד יגידו זה לא נורא גדול או שזה לא נורא קטן זה ייתרחב לך. העיקר לדחוף ולהוציא ממך כסף, אבל אני לא פרייארית, למדתי את השיטה ואם אני כבר קונה משהו שאחר כך לא מוצא חן בעיניי אני מחליפה ובחיים הם לא אמרו לי לא, כי הן יודעות שכמו שהן דוחפות ככה הן צריכות להיות גמישות ולהחליף לי את הבגד. שלך, מאי

למעלה