היי בנות פורום מקסים

היי בנות פורום מקסים

אני גרה בצפון הרחוק מאוד וקצת קשה לי להגיע לסדנאות . איך אני יכולה ללילמוד איך להכין תיקים. ומאיפו אפשר לקנות חומרים (גם בירושלים זה טוב אולי אני יהיה באזור בחול המועד) תודה רבה על הפורום הנפלא שלכם יום טוב

Sימה

New member
בטיבעון יש את החנות "עומר" או

שאת יכולה לקנות באתר שאנו קונות הינה הקישור אליו : http://soulwool.com/ יש אפשרות להזמין טלפונית וישלחו בדואר. באתר יש המלצה על חנות בירושלים---תיבדקי . בימים אלה אור מרכזת קניה לכולנו--כיתבי אליה מסר לפרטים נוספים לידיעתך אנו מפרסמות כאן אתרי ליבוד - מומלץ לך לטייל בהם- האתרים מסומנים ב :
ברוכה הבאה Sימה

תודה רבה על התגובות../images/Emo60.gif

שאלות נוספות פשוט אני רוצה לנצל את החגים לרכישת ציוד לפני שנעלה חזרה לגולן. האם בירושלים יש חנות לצמר? איזה צמר כדי להתחיל ? האם כדי להתחיל בלנסות לעשות תיק ? או נעלים? (אם תיק אז כנראה שאני התחיל בתיק קטן) תודה רבה על התגובות המהירות

אור224

New member
ראשית כל ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ותשובות, לא ידוע לי על חנויות לצמר בירושלים- כפי שנכתב ניתן להזמין טלפונית מעומר טבעון מהבית של ביתיק בנס ציונה או מהאתר של שלומי. (בטאגלייס יש פרטים של החנויות) הצמר הנחוץ לעבודות ליבוד עם מים וסבון הוא צמר כבשים מסוג מרינו או שוטלנד. לגבי מה כדאי ליצור, אני חושבת שכדאי להתחיל עם משהו קטו-נרתיק למשקפיים או ארנק לשם ההתנסות ואחרי כן ליצור דברים גדולים יותר. שוב, ברוכה הבאה, נשמח להמשיך לראותך כאן.

חשבתי להתחיל בארנק../images/Emo60.gif

ולכן יש לי כמה שאלות האם צריך להוסיף ביטנה איפההיש דוגמאות לארנקים ןאיך אני יוצרת כיס?

למעלה