היי בנות, צריכה את חוות דעתכן...

shira11114

New member
היי בנות, צריכה את חוות דעתכן...

ביום שישי היתה לי שאיבה של 12 ביציות, באותו ערב הייתי במיון עקב גירוי יתר "קל" (כאבי תופת), וזה היה לאחר שלפני השאיבה לקחתי 3 דקפפטיל.
ביום שני הוחזרו 2 עוברים יפים, ומאז אני מרגישה יותר טוב... כמעט ואין שום תחושה...
קראתי שאם יש הריון הגירוי יתר אמור להתגבר נכון? זה אומר שכבר אפשר להספיד?
אני די בטוחה שהרסתי הכל עם המתח הנפשי שלי... פשוט מרוסקת וכבר לא רואה את זה מצליח לעולם.

a morph

New member
מה פתאום, ממש לא להספיד!

כלומר, כאשר מתפתח גירוי יתר מאוחר, כשבוע וחצי אחרי השאיבה, הדבר עשוי לרמז על הריון שנקלט.
אבל ההפך ממש לא נכון! היעדר גירוי יתר ממש לא מעיד על היעדר הריון, בוודאי לאור העובדה שקיבלת 3 דקפפטיל ושאבו לך כמות סבירה של ביציות - שני פקטורים שמצמצמים משמעותית את הסיכון לגירוי יתר.

צומבה1

New member
ממש לא קשור !

אצלי הריון שנקלט בשאיבה האחרונה אחרי החזרת 2 בלסטו. שאבו 18 ביציות ואצלי תמיד יש גירוי יתר . 6 ימים אחרי ההחזרה התנפחה לי הבטן והבנתי ישר שזה מקליטת ההריון .. אז קודם כל - אצלך שאבו הרבה פחות ועם דקפפטיל זה ממש לא מתחייב. דבר שני, זה לקח יותר ימים לגירוי להיווצר מכמה ימים .... חוץ מזה שאחרי כמה ימים בבת אחת נעלמו התסמינים והיתי בטוחה שהבטא צנחה אבל אז הסתבר שכל ההורמונים הוכפלו ואולי איכשהו הגוף התרגל .....לגבי ההריון הנוכחי שלי אני לא אופטימית כיוון שלא ראו דופק ולפני יומיים נעלמו לי סימני ההריון .. אבל זה כבר לא קשור לשאלה שלך .. מאחלת המון בהצלחה ותהיי אופטימית

למעלה