סליחה שאני מתערבת (וקצת באיחור)
וסליחה מראש על התגובה הארוכה
אבל לאחר שקראתי את כל מה שנכתב בשרשור שלך אני חייבת לרשום לך לא לוותר! אני לא כותבת לך את זה רק כי גם אני מעריצה של בויזון והייתי מאוד שמחה לראות הופעה שלהם, אלא בעיקר כי אני יודעת כמה זה מפחיד לנסוע לחו"ל לבד, בגלל עברתי את זה בעצמי בקיץ האחרון - נסעתי לטיול של כחודש בארצות הברית וונקובר שבקנדה בעקבות סדרת הטלויזיה שהיא החיים שלי (PSYCH או השם המפגר בעברית: "בניחוש חוקר"
). את לא חושבת שאת מכירה אותי אז אני ארשום לך שאני מעריצה משוגעת לגמרי (טוב, אפשר להבין את זה אם נסעתי לקצה השני של כדור הארץ רק בשביל לראות את הקאסט בכנס שנקרא קומיקון). גם אני פחדתי מאוד - המחשבה על להיות לגמרי לבד בארצות הברית לא עשתה לי טוב. זה אומנם היה חלום חיי מאז שאני זוכרת את עצמי (לבקר בארצות הברית), אבל אף פעם לא חשבתי שאני אעשה את זה לבד. גם הפחדים וההיסטריה של אמא שלי לא עזרו במיוחד לגרום לי להרגיש טוב יותר
. שיגעתי את החברות שלי בהתלבטויות אם לנסוע או לבטל את הכל ברגע האחרון. אבל בסופו של דבר זה הגיע להחלטה של כמה אני רוצה אותם והאם כל כך חשוב לי לראות את ג'יימס (השחקן הראשי
) ואת שאר צוות השחקנים מול עיניי, או שאני מוכנה להסתפק בלהמשיך לראות אותם רק בטלויזיה והגעתי למסקנה שזה יותר מדי חשוב לי לראות אותם ולבקר במקום שבו הם מצלמים (בונקובר). אני מודה שבהתחלה זה לא היה קל, אבל מהר מאוד השתחררתי (בערך ביום השני, אחרי שישנתי מספר שעות ונרגעתי מהטיסה הארוכה שלא נגמרה
) והתחלתי לעשות חיים. באופן וודאי ובלי שום ויכוח אני יכולה להגיד לך שזאת היתה החוויה הכי מדהימה שעברתי בחיי (או כמו שאומרים בסימפסונים - החוויה הכי מדהימה שעברתי בחיי עד עכשיו
) ולא הייתי מוותרת עליה תמורת שום דבר! זה היה טיול חיי בכל המובנים! כל החפירה הארוכה הזאת נועדה להגיד לך שלא תעיזי לוותר. אני מבינה את החששות ואת הפחדים, אבל ברגע שתראי אותם על הבמה הכל יעלם. אם את דוברת אנגלית ברמה סבירה תוכלי להסתדר בלי בעיות. אנשים נחמדים יש בכל מקום ואם תהיה פתוחה לסביבה תוכלי למצוא חברים חדשים (אני מצאתי בכל מקום חברים וחברות שעד היום אני בקשר איתם). אז תפסיקי לחשוב על זה יותר מדי ופשוט תסעי ותעשי חיים - זה שווה את זה (מידע אישי
). ולפני שאסיים - אם את צריכה עוד עצה, או שיש לך שאלה - אני זמינה תמיד ואת מוזמנת ליצור קשר בכיף
.