היי בנות צריכה את עזרתכן

היי בנות צריכה את עזרתכן../images/Emo53.gif

אני נורא רוצה לטוס להופעה בחו"ל ( לא של טייק דאת' ) אבל קצת מפחדת כי מעולם לא הייתי בחו"ל ואני רואה שאתן מתכוונות לטוס להופעה של הבנים ומקנאה בכן כי אתן הולכות ליראות להקה שאתן מאוד אוהבות רציתי לשאול אתכן כמה שאלות... מה המחירים של הופעה + טיסה הלוך וחזור
(בשקלים) אני שוקלת לקנו כרטיסים דרך האתר הזה
http://www.ticketim.co.il/ יש לכן מושג אם הוא אמין
תודה בנות

MissPop

New member
באופן אישי לא מכירה

יש בנות שקנו באופן עצמאי דרך אתרים מחו"ל את הכרטיס והמלון הן יוכלו לתת לך פרטים על האתרים האלה... אני ותהילה הזמנו חבילה דרך איסתא... את יכולה כרטיס בעמידה או ישיבה(לפי בחירה), החבילה שלהם כוללת: מלון, טיסות, מסי נמל ובטחון, העברות שדה-מלון-שדה, 3 לילות במלון בדרגת 3 כוכבים ע"ב לינה וארוחת בוקר לאדם בחדר זוגי, כרטיס ישיבה של טייק ד'את בוומבלי ב-1.7, יציאה 30.6 חזרה 3.7. ויש גם את האתר הזה (אני מפרסמת כי דיברתי באופן אישי עם רון וסיכמתי איתו על הנחה בלעדית לחברי הפורום וחבל שבנות לא ינצלו, וגם מכירה אנשים שטסו דרכם ונהנו), כדאי להתקשר או לשלוח אימייל ולברר מחירים. כל מי שמגיע דרך המועדן מעריצים מקבל הנחה מעצם היותו חבר בפורום/ פייסבוק. עבור כרטיס בלבד –10 יורו ממחיר האתר. עבור חבילה עתידית – 20 יורו הנחה. (מי שקונה כרטיס ואח"כ יוסף חבילה יהנה משתי ההנחות יחד, משמע 30 יורו הנחה סה"כ) החבילות של און.טור כוללת: טיסות העבורת למלון העברות למופע כרטיס להופעה ונציג החברה במקום. רון גינת | מכירות | [email protected] און.טור | טל: 1-700-70-73-93 | פקס: 03-5214769 קינג ג'ורג' 79, קומה 1, תל-אביב | www.ontour.co.il

niliha1

New member
אהלן!

אני ביררתי דרך האתר שנתת. המחירים שלהם מופקעים ברמות על! אני השגתי בנפרד (ז"א הזמנת מלון בנפרד, כרטיס להופעה בנפרד, ) בחצי מהמחיר שהם מציעים והכל תלוי גם לאן את נוסעת. בגדול נראה לי שכל להקה/זמר/ת גובים מחירים שונים להופעות שלהם (למשל, הופעה של טייק דאת נעה בין 65 פאונד ל-85 פאונד לכרטיס עמידה בוומבלי). המלון שלי עולה 120 פאונד ל5 ימים (אנחנו חדר עם 5 בנות. זה מלון דירות שכזה) טיסה (שוב, זה צלוי ליעד שאת נוסעת) - עולה בערך 500-700 דולר (אחת הבנות אפילו השיגה טיסה ב1700 שקל!) לי יוצא 5 ימים, כולל 2 הופעות וטיסה כ-3500-4000 ש"ח (לא כולל ביזבוזים ואוכל) האתר שנתת פה יקח לך משהו כמו 7000-8000 על משהו שאת יכולה להרכיב לעצמך חבילות ביותר זול. בהצלחה.

../images/Emo230.gifבנותתתת אתן מקסימות ../images/Emo51.gif

חבל שאתן לא טסות להופעה שאני באמת רוצה הייתי מיצטרפת אליכן בכייף
זו ממש היזדמנות של פעם ב...

../images/Emo201.gifבנות אני שוקלת לא לטוס

אבל אני רוצה מאוד
כי אין לי עם מי ואני קצת מפחדת לטוס לבד לחו"ל
כמו שאמרתי לכן מקודם מעולם לא הייתי בח"ול ההופעה המיועדת היא הופעה של Boyzone והנה התאריכים שהם מופיעים
http://www.ticketim.co.il/112694/boyzone-1 התאריך המיועד 15/03/2011

תקשיבי את חייבת לטוס

קודם כל ברור שמסתובבות בארץ מעריצות של בויזון את רק צריכה למצוא אותן. אין לך שום חברה שתוכלי לסנג'ר?!? מישהו משהו?!?1

../images/Emo88.gifאת צודקת

כרגע ממש ממש אין לי אף אחת ואין להם גם פורום פה בתפוז..

נכון אבל בטוח יש בפורמים אחרים

אולי דרך הפייסבוק משו? בטוח יש! תקשיבי בתור אחת שהולכת להגשים את חלום חייה ביולי ,אני לא יכולה לתת לך לוותר !

../images/Emo189.gifאת כל כך צודקת....

את פשוט נותנת לי מוטיבציה בשמיים...... חבל שהם לא באים לארץ בזמן הקרוב... יש לי גם יום הולדת בקרוב וזו הייתה מתנת היומולדת הכי גדולה שהייתה יכולה להיות לי EVERR
רק את הביבר הזה מביאים לפה....

לומרות שזה קצת פספוס

ללכת להופעה שלהם כי סטיב מת
אבל עדיין אני רוצה לראות אותם..

riktal

New member
סליחה שאני מתערבת (וקצת באיחור)

וסליחה מראש על התגובה הארוכה
אבל לאחר שקראתי את כל מה שנכתב בשרשור שלך אני חייבת לרשום לך לא לוותר! אני לא כותבת לך את זה רק כי גם אני מעריצה של בויזון והייתי מאוד שמחה לראות הופעה שלהם, אלא בעיקר כי אני יודעת כמה זה מפחיד לנסוע לחו"ל לבד, בגלל עברתי את זה בעצמי בקיץ האחרון - נסעתי לטיול של כחודש בארצות הברית וונקובר שבקנדה בעקבות סדרת הטלויזיה שהיא החיים שלי (PSYCH או השם המפגר בעברית: "בניחוש חוקר"
). את לא חושבת שאת מכירה אותי אז אני ארשום לך שאני מעריצה משוגעת לגמרי (טוב, אפשר להבין את זה אם נסעתי לקצה השני של כדור הארץ רק בשביל לראות את הקאסט בכנס שנקרא קומיקון). גם אני פחדתי מאוד - המחשבה על להיות לגמרי לבד בארצות הברית לא עשתה לי טוב. זה אומנם היה חלום חיי מאז שאני זוכרת את עצמי (לבקר בארצות הברית), אבל אף פעם לא חשבתי שאני אעשה את זה לבד. גם הפחדים וההיסטריה של אמא שלי לא עזרו במיוחד לגרום לי להרגיש טוב יותר
. שיגעתי את החברות שלי בהתלבטויות אם לנסוע או לבטל את הכל ברגע האחרון. אבל בסופו של דבר זה הגיע להחלטה של כמה אני רוצה אותם והאם כל כך חשוב לי לראות את ג'יימס (השחקן הראשי
) ואת שאר צוות השחקנים מול עיניי, או שאני מוכנה להסתפק בלהמשיך לראות אותם רק בטלויזיה והגעתי למסקנה שזה יותר מדי חשוב לי לראות אותם ולבקר במקום שבו הם מצלמים (בונקובר). אני מודה שבהתחלה זה לא היה קל, אבל מהר מאוד השתחררתי (בערך ביום השני, אחרי שישנתי מספר שעות ונרגעתי מהטיסה הארוכה שלא נגמרה
) והתחלתי לעשות חיים. באופן וודאי ובלי שום ויכוח אני יכולה להגיד לך שזאת היתה החוויה הכי מדהימה שעברתי בחיי (או כמו שאומרים בסימפסונים - החוויה הכי מדהימה שעברתי בחיי עד עכשיו
) ולא הייתי מוותרת עליה תמורת שום דבר! זה היה טיול חיי בכל המובנים! כל החפירה הארוכה הזאת נועדה להגיד לך שלא תעיזי לוותר. אני מבינה את החששות ואת הפחדים, אבל ברגע שתראי אותם על הבמה הכל יעלם. אם את דוברת אנגלית ברמה סבירה תוכלי להסתדר בלי בעיות. אנשים נחמדים יש בכל מקום ואם תהיה פתוחה לסביבה תוכלי למצוא חברים חדשים (אני מצאתי בכל מקום חברים וחברות שעד היום אני בקשר איתם). אז תפסיקי לחשוב על זה יותר מדי ופשוט תסעי ותעשי חיים - זה שווה את זה (מידע אישי
). ולפני שאסיים - אם את צריכה עוד עצה, או שיש לך שאלה - אני זמינה תמיד ואת מוזמנת ליצור קשר בכיף
.

../images/Emo51.gifעל ההתערבות והתגובה ../images/Emo70.gif

רק מלראות אותם אותם בטלוויזיה אני נמסה אז תארי לך מה יקרה שאני יראה אותם על הבמה
ואני מאמינה שאם אני אלך להופעה שלהם זו תיהיה החוויה הכי מדהימה שהייתה לי בכל ימי חיי
וכן יש לי שאלה שזו בעצם הבעיה העיקרית ....... עדין לא מצאתי סידור להגעה להופעה ( כרטיסים, טיסה וכו'........ ) ואגב לא הבנתי היית בהופעה של בויזון

riktal

New member
כמה שאני מבינה אותך

אני לא הייתי בהופעה של בויזון. אני אוהבת מאוד את הלהקה אבל מעולם לא טסתי להופעה להם. בקיץ האחרון טסתי לארצות הברית כדי לראות את צוות השחקנים (ובעיקר את השחקן הראשי) של סדרת הטלוויזיה האהובה עלי psych (או בעברית ״בניחוש חוקר״). מניסיון אישי אני יכולה להגיד לך שהרגע הזה שבו הם עלו לבמה יחשב תמיד בעיני כהרגע הכי מדהים בחיי! אין רגע ששווה את זה (ואני מודעת כמה משוגע זה נשמע). אם חשוב לך לנסוע אז תחפשי דילים כבר היום-באיביי, בסוכנויות - תמיד יש, אבל תקחי בחשבון ש זה יהיה יקר כי המועד קרוב. שוב - זה תלוי כמה זה חשוב לך. לפני שנה, כשסייק הופיעו פעם ראשונה בקומיקון גיליתי את זה כחודש לפני ולא היה לי אפילו ויזה לארצות הברית אבל הייתי נחושה לנסוע. בסוף שכנעו אותי לוותר, אבל אם הייתי מתעקשת זה היה אמור להיות יקר בגלל שהמועד קרוב. את צריכה לחשוב אם זאת חייבת להיות ההופעה הזאת או הבאה ולתכנן צעדיך בהתאם אבל עליך להחליט עכשיו. דבר אחרון-כשאגיע הביתה אשלח לך את הקישור לחלק הראשון של מה שצילמתי בכנס כדי שתביני על מה אני מדברת. אוקי אני אסיים עכשיו כי השופט שלי קרוב לרצוח אותי (אנחנו צריכים להתחיל דיון אבל אני עסוקה בלכתוב לך דרך האייפון שלי

riktal

New member
רק כדי לתת לך מושג על מה אני מדברת

זה החלק הראשון מתוך הוידאו שאני צילמתי בכנס. שימי לב לכך שהפוקוס שלי היה כל הזמן על ג'יימס
, אבל להגנתי אציין שבהתחלה לא היתה לי שום כוונה להעלות את זה ליוטיוב
. דבר נוסף שצריך לשים לב אליו זה שאני צלמת גרועה, אבל גם פה יש לי הגנה והיא שזאת היתה הפעם הראשונה בחיי שצילמתי וידאו (במצלמה החדשה שלי שנקנתה לפני הטיסה). בקיצור אלה שלושת הסרטונים הראשונים (מתוך שבע) רק כדי שתביני על מה אני מדברת: http://www.youtube.com/watch?v=36iHSesyLP8 http://www.youtube.com/watch?v=Hn9PAM0MDAs http://www.youtube.com/watch?v=hkPqZWQDx0I

למעלה