היי בנות קודם תהנו במפגש ותספרו איך

היי בנות קודם תהנו במפגש ותספרו איך ../images/Emo6.gif

היה ...?אני בטוחה שלא תישארו רעבות /רעבים .. דבר ש שני רציתי לעדכן שאתמול התחלתי להזקיק 2 גונל +2 מונוגון בקופ"ח היה צורב כרגיל אבל עשו לי את הזריקה עם מחט אחת ז"א דקירה אחת אך בהפרדה של כוחות ...האח שקיבל אותי אמר שעדיף להפריד כי הגונל הוא עשוי מהנדסה גנטית והמונוגון משתן של נשים אז בגלל שזה לא אותו חומר בידיוק עדיף להפריד ..זהו לא יודעת איך הוא עשה את זה העיקר שיום אחד כבר מאחורינו .. ואני רואב קצת את בסוף
יונית החיננית

yaelhul

New member
היי יונית

יופי שהתחלת ברגל ימין. תזכרי להמשיך לצאת איתה מהבית לכל בדיקה ולכל זריקה
שיהיה טיפול קצר ומוצלח, ובאמת כמה שפחות דקירות עדיף (אבל איך זה גם דקירה אחת וגם הפרדה בין החמרים - תהרגי אותי, לא הבנתי). שבת שלום יעל

אושרת@

New member
יוניתו´ש שיהיה לך טיפול - מוצלח

וכמה שפחות כואב!!!
תישתי המון כי הכמות גדולה אני לא שתיתי מספיק ועכשיו מתפוצצת מכאבים good luck

אולה *

New member
היה טוב, כרגיל!

פגשתי עוד כמה אנשים שלא ראיתי קודם. וזה תמיד כיף. פגשתי אנשים חדשים - וזה גם כיף. קיבלתי עוד חמסות
וכמובן, תודה לחנה וליאור. יוניתי - בהצלחה עם הזריקות.

יוניתי, אהבתי את ה"להזקיק" ../images/Emo6.gif

איך אף אחד לא חשב על זה קודם ?
להזריק+ לגדל זקיקים=להזקיק! שיהיה המון בהצלחה חמודה! מחזיקה לך אצבעות כל הדרך
כוכי

מיטלי*

New member
יוניתוש, בהצלחה בזריקות וש"הסוף" יה

היה נורא כייף במפגש ואכו לא נשארנו רעבים, כתבתי ביתר פירוט בפורום השני, מקווה לראותך במפגש הבא, אני עם הילד ואת עם בטן ע-נ-ק-ית.
שיהיה לך סופשבוע כייפי.....

iris2210

New member
מפגש היום ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

בנות טיך היה במפגש. למה שלא תספרו חוויות מהמפגש. איך היה? האם הבנות נחמדות.

נוג

New member
קודם ../images/Emo50.gif בטיפול, המפגש היה

נחמד מאוד, זה מענין לראות את הפנים מאחורי השמות. אני חושבת שזה נותן מימד נוסף לחברות בפורום תחושה של יותר העולם האמיתי, אנשים ולא כינוים, ופחות ורטואלי למרות כל הפתיחות בפורום. היו בנות מהפורום שלנו,גם הריוניות וגם זוג עם ילדונת שהבנתי שהיא פרי של טיפולים. אני חושבת שמפגש משולב כזה יכול להפיח הרבה אופטימיות ותקווה להצלחה אך גם קצת צובט בלב (מתי תורי יגיע). מה שהיה מענין( לפחות לי) זה ההתפלגויות בחדר ונושאי השיחה והמעברים בין הקבוצות. בסה"כ היה ממש נחמד האוירה החוייה, אוכל ושתיה כיד המלך ומארחים מקסימים. תודה רבה לליאור וחנה על היוזמה והארוח. נוג

מסכימה עם נוג - תודה לחנה וליאור

ה מ ק ס י מ י ם.
נהניתי להפגש (נוג מתוקה) חן - אני מחכה שהסגולה תעבוד...

למעלה