היי בנות. קיסרי

ofri2016

New member
היי בנות. קיסרי

אני חדשה פה..בני הראשון נולד לפני 8 חודשים בקיסרי. (עברנו את המשוער,הערכת משקל גבוה ופחד מזירוז). מי עברה עוד טיפול אחרי קיסרי? אחרי כמה זמן הלכת לייעוץ? התחלת את כל הבדיקות? כמה זמן לקח לכן כל הבדיקות עד תחילת הטיפולים? אני רוצה מאוד להתחיל שוב אבל הבנתי שעד שבני לא יהיה בן שנה לא נותנים להתחיל אפילו עם הבדיקות (זרע,גנטי וכ'ו) אשמח לשמוע מבנות שעברו את הסיפור

אני עברתי קיסרי יזום באיכילוב

בטופס השחרור היה כתוב שמומלץ לא להכנס להריון 6-9 חודשים אחרי הלידה.
&nbsp
אז חיכיתי יפה שיעברו חודשים ובנתיים ביצעתי בדיקות נדרשות - יעוץ גנטי (היתה בדיקה שנוספה מאז שעשיתי לפני שנה וחצי), פאפ ואיידס ופרופיל הורמונלי.
&nbsp
אם את מקבלת מחזור - אין בעיה שתבצעי את הבדיקות וההכנה ואפילו תקבעי תור לקבלת פרוטוקול ותתחילי אחרי 6-9 חודשים, או לפי מה שהרופאים יגידו לך (רופא פיריון/רופא נשים/רופא ב IVF - השאלה האם היו סיבוכים אחרי הלידה ואיך הגוף התאושש, זה עניין אינדוידואלי).
&nbsp
אני כמובן לא רופאה אבל זה מה שאני עשיתי. ובמקביל כמובן - להכין את הגוף - תזונה, משקל תקין, דיקור וצמחי מרפא ותוספים נדרשים (חומצה פולית, Q10 , ויטמין די וכו').
&nbsp
בדיוק אחרי 9 חודשים התחלתי סבב IVF שלצערי הסתיים בהריון כימי, ועכשיו אני מחכה לוסת כדי להתחיל מחזור טיפולים נוסף.
&nbsp
בהצלחה!
&nbsp

ofir240575

New member
טיפולי הפרייה אחרי קיסרי

ערב טוב ושנה טובה

התשובה של "בדרך להיות אמא" מאוד ממצה. הכי מומלץ מנסיוני להכין את הגוף
בכך מיני דרכים, בעיקר דיקור לשיפור הפוריות וצמחי מרפא, שהם משקמים, מכינים את הרחם, וממריצים את זרימת הדם.

תוספים מומלצים הם שמן אומגה 3, רצוי ממרווה מרושתת, Q10, צמחי מרפא סיניים לחיזוק הדם ועידוד זרימת הדם ברחם.

בהצלחה

למעלה