עונה לך
כמות המים משתנה בהתאם לכמות הקמח, מזל האוויר וסוג הלחמניות. טין פה תשובה אחת נכונה.
הבצק צריך להיות חלק, גמיש ולא מאד דביק.
אותו מתכון בדיוק יכול לקחת 3/4 כוס מים פעם אחת וכוס שלמה בפעם אחרת.
צריך להיסוף את המים בהדרגה תוך כדי לישה של הבצק במיקסר במהירות נמוכה עם וו לישה. נוגעים בבצק ומרגישים אם הוא קשה, רך, מחוספס או חלק. אם הבצק רטוב מדיי מוסיפים טיפה קמח, אם הוא יבש מוסיפים טיפה מים וממשיכים לעבד עד שהבצק אחיד חלק וגמיש. כשהבצק כבר מגובש יהיה לו קשה יותר לספוג את המים אם תוסיפי אותם, אז עדיף לשים אותם יותר בהתחלת העיבוד. קמח יותר קל להוסיף אם יהיה צריך.