היי בנות, רציתי לדבר על מחירים.

היי בנות, רציתי לדבר על מחירים.

יצא לי לקנות רק באיביי, ותמיד הייתי מאוד מרוצה. אבל... המחירים. אני יודעת שבארץ לק של אופי או אסי עולה כפליים מאיביי, אבל עדיין תהיתי אם גם לכן רב הלקים יוצאים 10$ (35 שקלים). חשבתי על זה, וזה מחיר סבבה יחסית, אבל עדיין.. ההשקעות של 35 שקלים בכל לק עולות לי הרבה כסף. ואני לא יודעת אם אני יכולה להרשות לעצמי כזה סכום כל פעם. אני בטוחה שאמשיך לרכוש לקים, אבל הייתי רוצה לדעת מה המחירים שיוצאים לכן. תודה, שרלוט

Ultra marine

New member
את רוב ההזמנות שלי לא עשיתי מאיביי

אלא מחנויות. אני חושבת שפער המחירים הוא לא בגלל מחיר הלק כמו מחיר המשלוח. בטרנס דיז'יין יוצא לך 2$ וקצת פר לק. אם את רוכשת לק של צ'ינה גלייז או קולור קלאב יצא לך גג 5$ לכל אחד כולל המשלוח. עד לאחרונה הייתי רוכשת גם מ Nail etc. אסי אצלם די זול 4$, OPI וזויה במחיר די סביר וגם עלות המשלוח היתה סבירה. עכשיו העלוו את המשלוח ל 20$ עבור 6 לקים (בטרנס זה 20$ ל 9 לקים). אז נראה שאין לי ממש סיבה לרכוש דרכם ולא דרך טרנס.. אם אני רוצה לק ספציפי של זויה אני משלמת טיפ טיפה יותר דרך איביי וזה יוצא לי כמו שאמרת, סביב 10$. אני רכשתי בעבר גם דרך 8ty8 שאצלם יש לקים של אסי 4$ וגם צ'ינה גלייז וקולור קלאב במחיר זול (פחות מ 3$) המשלוח הוא סביב ה 16$ מה שאומר שאת לא מגיעה ל 6$ כולל משלוח פר לק. גם שווה מאוד לדעתי. עכשיו עשיתי הזמנה של 2 לקים מאיביי יצא לי 15$ לשניהם כולל משלוח. שזה קצת יותר מ 25 ש"ח לאחד. לא נורא יקר כשאני חושבת על זה. גם אם יותר יקר ממה שהייתי משלמת במידה והייתי מזמינה 6 או 9 לקים דרך החנויות השונות. ובכל זאת, רציתי רק את שני אילו ודי.. גם על זה משלמים..

Miss Laver

New member
35 זה המחיר הממוצע שאני משלמת

אבל אני לא חושבת שזה בגלל שבאיביי המחירים גבוהים יותר אלא בגלל ששם את יכולה להזמין פחות לקים ואז המשלוח עבור כל לק יותר יקר. בדקתי אצל כמה מוכרים ועבור הזמנה של 9 לקים המשלוח יוצא בערך כמו בטרנס (וגם מחירי הלקים עצמם דומים).

נופ ר

New member
אני לא דופקת חשבון

לצערי בעלי וחשבון הבנק שלנו
קניתי כמה פעמים לקים במחירם הגבוה מתוך דחף לא רציונלי חחחח... כמו אסי וOPI וקולר קלאב בארץ... בהתחלה הייתי קונה חבילות מטראנס דיזיין... ועכשיו אני מעדיפה להזמין באיביי פשוט כי זה יותר נוח לי ואני לרוב אבדוק מי יותר זול ויותר אמין ואקנה ממנו. המחירים נעים אבל אני לעולם לא אקנה לק שמחירו הכולל כולל משלוח עולה על 7 דולר

DaisyDuke

New member
דווקא יוצא לי פחות לרוב

לקים של OPI תמיד יקרים יותר [לפי מה שאני מוצאת] ועולים בסביבות ה-9 דולר, אבל אסי, צ'יינה גלייז וקולור קלאב אני קונה בסביבות ה-25 ש"ח, שמבחינתי זה לא רע.

למעלה