היי בנות!רציתי לשאול מה דעתכן...

tancho

New member
היי בנות!רציתי לשאול מה דעתכן...

יש לי תאומים בן ובת,בני 4 חודשים.בעלי בקבע,נמצא בסופי שבוע.עד כה עזרה לי אמא,בלילות וכו.אמא שלי הציע לי דבר כזה,כדי שלה ולי יהיה קל,שכל שבוע היא תיקח אחד אליה עד סוף שבוע ואחד ישאר איתי.כבר ניסינו את זה ליומיים!!!היומיים האלו היו סיוט בשבילי,הרגשתי משהו שחסר לי,לא היה לי מצב רוח לשחק אם הבת,ובכלל הייתי על סף דמעות!מצד אחד לאמא שלי יותר קל וגם לי אבל מצד שני אני לא מרגישה עם עצמי בסדר!מה אתן חושבות מה לעשות בסיטואציה כזאת?

דעתי היא ללכת עם הלב שלך

אין לי תאומים אבל יש לי שלושה ילדים ובגילאים האלו הייתי מרגישה בדיוק כמוך.

tancho

New member
תודה בנות על תגובתכן!!

כנראה אני באמת ילך עם הלב שלי.

judith4

New member
גם לי יש תאומים בן ובת

ואני מכירה היטב את הקושי, אבל אם רעיון כזה היה עולה הייתי מרגישה כמוך, ולא הייתי עושה את זה. ככל שזה יכול להקל ולסייע בטיפול היומיומי. אני אינני פסיכולוגית או אשת מקצוע בתחומים האלה, אבל תחושת הבטן שלי היא שגם זה לא נכון לילדים. מכמה אספקטים, האחד שהדמות הקבועה המטפלת מתחלפת באופן קבוע מדי שבוע (ולא למשל, להשאיר אותם עם מטפלת ואז אחר הצהריים את ממשיכה את הטיפול), וגם אני חושבת לקשר שלהם האחד עם השני, זה איכשהו לא מרגיש לי נכון. ואני לא מאלה שחושבת שבהכרח בין שני תאומים יש קשר קוסמי. גם אם הם היו אחים למשל האחד בן שנה והשני נולד זה עתה, הייתי חושבת שזה לא פיתרון טוב. כל יום שעובר יהיה יותר קל, ועכשיו שכבר עברת את 4 החודשים הראשונים זה בגדול משתפר, נכון עוד הדרך ארוכה אבל זה כבר לא דומה למרתון האינסופי של ההתחלה. שבת שלום.

ניקול35

New member
גם יש תאומים

האפשרות להפריד ביניהם לא הייתה עולה על דעתי בכלל. גם לך יהיה קשה וגם לקטן או הקטנה שלא יראו את אמא זה לא נראה לי נורמלי. אולי תבקשי מאמא שלך לתבוא אליך במשך היום ותעזור לך במה שאפשר,(כביסה, בישולים, אולי שתשמור עליהם ואת תשני קצת צהריים) זה יהיה הרבה יותר אפקטיבי לדעתי.

למעלה