היי בנות רציתי לשאול מתי אפשר ....

היי בנות רציתי לשאול מתי אפשר ....

להמשיך הלאה מתי זה הזמן הכי נכון להתחיל מחדש את סבב הטיפולים אחרי הפלה אין לי סבלנות בגרוש ..... אני כמעט חודשיים אחרי גרידה שניה שהתגלתה כטעות בעצם[בהפלה ראשונה לא היה דופק עובר] .. הייתי בהריון מטיפול הפריה ומכבי כנראה טעו בתשובת הדם שעשיתי ביום ה12 מההפריה הרופא אמר לי להפסיק עם התמיכה [אוטרוגסטון] וברגע שמפסיקים זה לא תומך בהריון ואחרי חודש וחצי הריון אז רק הרגשתי שמשהו לא בסדר כי התחילו לישפך ממני חתיכות רירית ואיבדתי את ההכרה 4 פעמים כי הדם לא הפסיק יומיים -שלושה יגעתי עד אנמיה המוגלובין 7 ויזדקקתי ל2- מנות דם ....ורק אחרי שאושפזתי ראו בבדיקת דם שאני בהריון מתקדם שבוע 9-10 כנראה .. עם כל הסיפור העצוב הזה אני רוצה ילד ומהר נמאס לי אני 4 שנים נשואה באושר אך האושר המלא חסר ...תודה על ההקשה סליחה שאני מתבכינת אבל למה מגיע לנו את כל הסבל הזה ?????????????????? שלכם יונית

עניין סובייקטיבי ביותר

יונית שלום, אני משתתפת בצערכם ומקווה שעד מהרה תוכלו לאגור את הכוחות הדרושים כדי להתחיל מחדש את טיפולי ההפרייה. אם קראת את ההודעות הקודמות של הפורום אני מאמינה שראית שזה באמת עניין סובייקטיחבי ותלוי בכל בן אדם בנפרד. אין פה חוקים או כללים שצריך ללכת לפיהם. מה שכן אני ממליצה להגיע להכרה של האבל שאת חווה ולתת לה את המשקל הדרוש. לאירועים מהסוג הזה יש את התכונה הקשה של לחזור לביקורים גם הרבה זמן אחרי וברגעים הכי לא צפויים אם לא חווים אותם עד תום ולא חוקרים את הרגשות שאנו חווים כתוצאה מהאסון הזה. אני מאמינה שיש בך הרבה כעס גם כלפי מכבי שעשו טעות כל כך נוראה שעלתה לך בהריון שלך. הרגשות האלה הם חשובות ואסור להתעלם מהםץ אני חושבת שעדיף לא להתחיל הריון חדש עם כל העומס הרגשי הזה אלא לקחת את הזמן הדרוש כדי לפנות מקום להריון חדש. אני יודעת שאין דבר בעולם שאני רוצה יותר כרגע, אבל אני גם מודעת לכעס שיש בי על המון דברים קשורים להריון שחויתי ולכן אני מעכבת את זה. אני פשוט יודעת שזה לא יהיה הוגן גם כלפי התינוק שיוולד, כל המצבור הרגשי הזה שבכלל לא קשור אליו. אני מקווה שהבנת את מה שאני מנסה להגיד. כמובן שזה עניין מאד אישי ואין נכון או לא נכון במשחק הזה.

e k

New member
מתי ?

קודם כל אני רוצה להגיד לך שאני מצטערת בשבילך דבר שני אני מבקשת שתסבירי לי למה את מתכוונת כשאת אומרת מכבי טעו בתשובות לא כל כך ברור לי איך זה אפשרי לגבי מתי להתחיל זה באמת סוביקטיבי אני למשל חודשיים אחרי הלידה וכמעט חודשיים אחרי שהילדה שלי נפטרה מתחילה סבב נוסף של טיפולים אני לא חושבת שאפשר להפטר מהמטען הריגשי הזה לפחות אני לא אפשר פשוט ללמוד לחיות איתו ולכן את צריכה להחליט לבד ולהיות שלמה עם ההחלטה שלך אני יכולה להגיד לך שבסביבה הקרובה אלי לא כולם תומכים בהחלטה שלי אבל בעלי ואני החלטנו שצריך לחזור לחיות ומה לעשות אלו חיינו גם אני רוצה ילד גם אני נשואה 4 שנים באושר שחסר לו משהו אבל לפחות אני מתנחמת בזה שיש לי את זה יש כאלו שלא שורדים אחרי ארועים שכאלו בכל מקרה מה שלא תבחרי שיהיה לך בהצלחה ואני ואני מניחה שכולן פה איתך

למעלה