היי בנות שתי הודעות חשובות

DREAM111

New member
היי בנות שתי הודעות חשובות

1. בבקשה שאתם הולכות לחנויות שרשומות בפורום והגעתן לשם דרך הפורום אנא ציינו זאת בפני המוכרים או מי שנמצא בחנות. 2. חברת אובייקטיבי עורכת סקר בנושא אופנת עונות מול חברת מתאים לי. אשמח אם גם אתן מי שקונה גם שם וגם שם או קנתה ורוצה לחוות את דעתה תשלחו מכתב ובו מפורט כל הדברים הנוגעים לחנויות אם זה איכות המוצרים השירות היחס הידע הקולקציה המבחר וכו´. מחר אצרף פה את מספר הפקס שלשם יש לשלוח את המכתבים הדרושים. תודה

dor302

New member
פורום חדש!!!

צופים בוואי בלילה
? נפתח פורום חדש לתוכנית זאת בניהולי כל מה שעולה על דעתכם הערות תגובות תשובות לשאלות בתוכנית ועוד תוכלו לכתוב בפורום החדש שנפתח לוואי בלילה!! אז תכנסו תתרשמו!! לא לשכוח כל ראשון ורביעי בשעה 22:00 בלילה ערוץ ytv בלווין

ריניני

New member
"אובייקטיבי"

לא עורכים סקרים, הם חברת פרסום. הם ישתמשו במכתבים המתאימים ל´תוצאות´ הנחוצות להן, ויוותרו על הקטעים האחרים. התוצאות נקבעות לפי תשלום, לא לפי סקר. לא ידעת?

may24

New member
היי לילך

מה שלומך? אני מקווה שהמחשב שלך הבריא ותחזרי אלינו כבר מתי אובייקטיבי עושה את הסקר שלו? שלך, מאי

mytb

New member
L&V יותר טוב ממתאים לי ועונות|המלצה

בנות יקרות השבוע נתקלתי באופנה אחרת שקיימת מסתבר כבר הרבה זמן,קוראים לה L&V והם יושבים מסתבר במספר מקומות מרכזיים, ראשון,פ"ת,חיפה,נהריה,טבריה,נתניה,בילו סנטר רחובות ועוד. אופנה מדהימה למידות 42-54 במחירים מצויינים.הטלפון של המשרדים שכתוב על השקית הוא: 03.9520432 מומלץ בחום רינת

למעלה