היי בנות

היי בנות ../images/Emo10.gif

אתמול עברתי הפלה, לצערי בשבוע 12 חוויה לא נעימה בכלל.... כל כך שמחתי שהייתי בהריון ורציתי אח/ות לשון היקר שלי.... אבל לפני כחודש הבדיקות גילו שחליתי ב- CMV והרופאים לא לוקחים סיכון , ואמרו לי שאם העובר נדבק אז זה מוביל למומים קשים, היינו בחודש של חוסר אונים ובכי ..... ובסוף החלטנו לסיים את זה ולפתוח דף חדש.... נורא פחדתי מההפלה אתמול הייתי בהסטריה של בכי, הרדימו אותי כללית וזה נגמר, היום אני בבית במנוחה, יש לי התכווצויות ברחם אני מקווה שזה יחלוף מהר..... זהו, רציתי לשתף אתכן... אני מקווה שיהיו ימים טובים יותר ושכולן כאן יבשרו שהן בהריון ושהכל תקין וילדו בשלום מאחלת מכל הלב דיקלה של שון

ליבי ר

New member
מצטערת לשמוע

דקלה, אני מצטערת לשמוע. זו חוויה לא קלה אבל טוב שגילו את זה עכשיו כל עוד אפשר לעשות גרידה יחסית פשוטה. ההתכווצויות בוודאי יעברו לך תוך כמה ימים עד שהרחם יחזור למקומו. אבל מבחינה נפשית זה קשה להתרגל לרעיון שאת כבר לא בהריון ושאיבדת עובר שכל כך חיכית לו. זה לוקח זמן. אני מאחלת לך לעבור את התקופה הזאת כמה שיותר בקלות - עד להריון הבא. ליבי.

חיבוק חזק לדיקלה!

דיקלה חמודה- אני מאחלת לך שתעברי את את המצב הלא נעים הזה מהירות, שלא יצרוב לך הסיפור, ומקווה שההריון הבא יעבור בשלום!

מצטערת נורא, יודעת כמה זה כואב

לבי איתך עם האובדן הקשה. הלב והרחם ריקים. אנחנו כאן לתת כתף ולתמוך בימים הקשים האלה. חיבוק גדול

hoping noa

New member
../images/Emo24.gifזריקת תמיכה הבנה ואהבה |חיבו

את ההפלה שלי עברתי לפני כ- חודש ומה שבטוח זה שהגעת למקום האוהב , המבין והתומך ביותר. למרות שבהתחלה זה נראה בילתי הפשרי בסוף חוזרים למסלול . אמנם שדיין יש לי רגעים של בכי וגעגוע לימי ההריון אבל אני מניחה שגם אלו יעברו ואני מחכה כבר לרגע שאהיה שוב בהריון. שיהיו לך ימים קלים , שולחת לך אהבה ותמיכה . נועה.

קטיה 007

New member
../images/Emo24.gif חזק ואוהב

אני משתתפת בצערך ובצער החוויה שנאלצת לעבור אך כמו שאמרו כבר אנחנו פה בשביל לעזור, לחזק ולתמוך בך ברגעים הקשים עד לימים טובים.
קטיה

למעלה