היי בנות אם יש פה עדיין מישהי....... אני כ"כ עסוקה, אני ממש עובדת במרץ מה קורה איתכן???
F fila New member 22/10/02 #1 היי בנות../images/Emo124.gif אם יש פה עדיין מישהי....... אני כ"כ עסוקה, אני ממש עובדת במרץ מה קורה איתכן???
היי בנות../images/Emo124.gif אם יש פה עדיין מישהי....... אני כ"כ עסוקה, אני ממש עובדת במרץ מה קורה איתכן???
A ayush New member 22/10/02 #2 פילו´ש ! שלא תעבדי קשה מדי! ../images/Emo24.gif מה שלומך ממי ?? נשארו עוד נעליים בנהריה ? אחותי אמרה לי שהיא חיפשה ולא מצאה כלום - בטח קנית את הכל ! עוד חצי שעה והביתה !
פילו´ש ! שלא תעבדי קשה מדי! ../images/Emo24.gif מה שלומך ממי ?? נשארו עוד נעליים בנהריה ? אחותי אמרה לי שהיא חיפשה ולא מצאה כלום - בטח קנית את הכל ! עוד חצי שעה והביתה !
F fila New member 22/10/02 #3 אז שלא תיסע עד הקריון.. גם שם כבר הייתי אני כאן שורדת, ומשלמת על זה שאני בחופש בשבוע הבא.......
A ayush New member 22/10/02 #6 בסה"כ, הא ? הלוואי עליי ! בינתיים בשבוע הבא אנחנו נוסעים "בסה"כ לאילת"... !!!
F fila New member 22/10/02 #7 גם באילת כיף...... אנחנו נוסעים משהו כמו 20 איש עם מלא חברים ומשפחה אז אם הספינה לא תטבע יהיה כיף