היי בנות!!!
מה קורה?

dominogrose

New member
היי בנות!!! ../images/Emo13.gif מה קורה?

יש פה מישהי?? אני משועממת.... בא לי לדבר....
***סיון***

dominogrose

New member
שלום בננות ../images/Emo13.gif

תראו איזה קטע.... שלחתי אתמול הודעה למי בא לדבר ןפתאאאוווםםםםם - נעלמתי למה (נימוק) - כי האינטרנט התנתק לי כל פעם שבאתי לענות לכן... באסה! סולחות..? אין לכן ברירה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח............... סתם, בנות , סלחו אני במצב רוח מצויין הבוקר...
***סיון***

ShmupyGirl

New member
סיון....

אנחנו ממש במצב טוב, שתינו פה, כמו כל בוקר מדברות אחת עם השניה, בפורום... הקטע המשעשע הוא שאנחנו גם מדברות באיציק (ICQ) אנחנו ממש מוכשרות סיון אנחנו חייבות לתת לעצמנו את הקרדיט הזה

dominogrose

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

את יודעת למה אנחנו מדברות גם פה...? כדי שכוללםם ידעעווו שדיברננוו!! חחחחחחחחחחחח......... אבל עכשיו כאיציק בחדר מיון מנסה לשקם את עצמו נשתמש בפורום , חבריתינו... אבל לא ננצל אותה כל כך הרבה... כי לא יפה לנצל חברים... אני מכינה עכשיו עוגת שוקולד...
איזה כיף לי! איזה כיף לי! לבד בבית ומכינה עוגת שוקולד... (מרוב שיעמום... מה לעשות...) ואח"כ אני גם אוכל אותה לבד.... חחחחחחחחחחח... ואז ישתמשו בי ככדור פורח.....
***משועממת***

ShmupyGirl

New member
אני אוהבתתתתתתתתת

גם אני רוצההההההההההההההה אין לנו תנור ולכן אני לא יכולה להכין... אני כל כך אוהבת לבשל ולאפות עוגות .... זה כיף, במיוחד שבדרך כלל זה גם יוצא טעים ואנשים אוהבים אותי יותר...
סתם סתם אבל יש לי נטיה להכין כל מיני דברים מגניבים ולהביא אותם לישיבות של מועצת תלמידים או שאני הולכת לפגוש חברים ואני יודעת שאנחנו סתם יושבים ומתנחלים איפשהו.... אז אני מביאה וכולם מה זה מאושרים! כן כן אני מברברת ולכן אני אפסיק עכשיו שמופי

למעלה