היי בנות

שני 4

New member
היי בנות ../images/Emo140.gif

שאלה קצת בנאלית! איך היתה השבת??? נ.ב- שמעתן שגם אליזבת טיילור חולת לופוס? ויש עוד מישהיא ישראלית מפורסמת שכחתי את שמה. טוב ביי ביי שני

gaia20

New member
טוב אז....

השבת שלי התחילה ב 12:30 בצהריים..... אני ואחותי הקטנה ראינו אתמול בלילה סרט עד הבוקר ונרדמנו, התעוררנו בצהריים. ובכן היום גם גיליתי את החיסרון שבמצלמת אינטרנט.... חבר שלי הפעיל את המצלמה שלו, אמא שלי הפעילה את המצלמה בבית והינה רואים את גאיה ואחותה הקטנה ישנות... אבל לא להרבה זמן..... "ל ק ו ם "!!! "ב ו ק ר ט ו ב!!!!" בנוסף למצלמות אנחנו גם מדברים עם מיקרופון ואמא שלי החליטה כנראה לעשות לי הפתעה והיא העירה אותי דרך המקרופון... אוף.... איזה אמא....מ ש ו ג ע ת
קמתי, הלכתי לביתה, אכלנו צהריים עם סבתא\סבא וכל שאר השבת עברה בסטלבט.... וזהו, מקווה שלכם היתה שבת יותר מרתקת משלי...
גאיה

ל3

New member
נגמר מהר

הייתה שבת אחלה. חוץ מזה שכאבו לי קצת הפרקים אבל זה היה בהחלט זמן למנוחה . אין לי כול לחזור מחר ללימודים, ועכשיו נגמרו החופשות עד סוף השנה איזה משביז. טוב שיהיה לכולנו שבוע טוב ובריא.

שני 4

New member
השבת אצלי היתה שכל היום היינו בבית

אני ,בעלי,והילדה. בבוקר שבת הזמנתי את אמא שלי ואחותי לארוחת בוקר(אפיתי בורקסים גבינה של אופרה - ממש טוב כדאי לכם לנסות בעצם השבת עברה ממש מהר, שבת זה זמן איכות של בעלי והילדה מישום שכל השבוע הוא עובד ובא מאוחר, ורק שבת הוא מתפנק הכי עם הילדה. יו אני רוצה לספר לכם משהו- היום כל היום הבת שלי היתה בלי טיטול(בתהליכי גמילה מטיטולים-בת שנתיים וחמישה חודשים ) ולא ברח לה אפילו פעם אחת!

ל3

New member
איזה יופי../images/Emo9.gif

יופו גודלת הילידה ופתאום שמים לב שנה כבר עברו שנתיים ו... נכון?

שאנל

New member
בלי חיתולים

איזה כייף, היא נגמלת ממש בזמן טוב (לקראת הקייץ). נכון שזה ממש מרגש?! האם היא נגמלת גם מקקי? הבן שלי היה בלי חיתול מגיל שנתיים אבל בלילה וקקי הייה חייב חיתול עד גיל שלוש... בכול מקרה זה אושר גדול לראות אותם מתפתחים.

למעלה