היי בנות ../images/Emo24.gif (כמו "שיף")
(נו טוב.. גם בנים)
ישבתי פה והצצתי לכם
טיפים עצות ודיונים על שמנים, על תספורות, על צבעים, טיפולים, קרמים, ומה לא קודם כל-
תודה (זה היה מלמד ומאלף) וגם ברכות לפורום
אני.. גם כזו, מאלו שכתוב על השמפו שלהן: "לשיער פגום יבש צבוע מקורזל דפוק דהוי ושביר" (הכל הולך). ובמשך שנים שהגעתי לספרית הזו, להיא, וגם לזות'י.. מה! מה לא קניתי, רק תגידו! שמנים מאגוזים, פשתן, מרוקאי, צרפתי וגרוזיני אחד ישבו במטוס (סתם
) נבטי רימונים חלב דולפינים ונוצות גמלים (רק תגידו שם של קרם/סילוקון/שמן) שלא עבר דרכי. עזר? לא! והתעוררתי כל בוקר כהרגלי כמו אריה רררררר........ (רק שאצלו זה יותר מסודר, חלק ורך). למדתי לחיות עם השיער הסורר שלי, ולא! אני לא רוצה לספר איך זה להגיע לאירוע עם פאן... לרקוד... ולצאת משם כאילו שפכו לי סיר ספגטי (בלי רוטב) על הראש, ככה נפוח (עושה צורה בידיים של נפוח)! עד ש... התגלגלתי דרך המלצה (ז"א לקחו אותי, בכח)! למספרה בראשון (ואני בכלל מאזור ירושלים). קודם כל, עזבו הכל, שום דבר לא חשוב! החיוך!! החיוך הלבבי שקידם את פניי בברכה.בעל המספרה, כזה מתוק (עד אכיל) שופע בחוש הומור, (עזבו את זה שהוא גם חתיך הורס עם חיוך כובש) לא היה רגע שהפסקתי לחייך, לצחקק, הוא נגע בשיערי (הראוי לקירצוף סירים) והעניק לו טיפול של מלכים, חפף, מרח, שטף, סרק, שימן, הזין, החייה, פינק. אני נשבעת "באדוני"
שהחלקתי יד על השיער ואמרתי ... וווהווו". שעות, שעות ששרפתי אצלו (ואני כזו ש"מקבלת עצבים" אחרי 20 ד' של ישיבה), בכייף, מחוייכת, מפונקת, מביטה עליו בהשתאות כיצד הוא מקפץ ומפזז מלקוחה ללקוחה ללקוח ומעניק את היחס ואת הטיפול הראוי במקצועיות, בתשומת לב, בחיוך. מאז הספקתי לעבור "החלקה יפנית" (הייתם מאמינים? אני)?! אלוהים ואני יודעים כמה שעות שזה לוקח, הלחמת שיער (כן כן, אני, החסרת סבלנות ישבה שם עם מוח מולחם ונהניתי מכל רגע), בחיי! (אפילו הצטערתי כשסיים). אפילו נרדמתי.... שששש.... אבל זה סוד... והוא כזה מתוק - העיר אותי עם קפה, נו מה תגידו? לא למות עליו? בקיצור, מה שאני רוצה לומר (ולסכם, בחיי.. רק עוד כמה מילים וזהו)
שספר/ית, מספרה, סלון עיצוב וכל נגזרות האוחזים במספריים/פאן וכו'..... שזה המון היחס, החיוך, התשומת לב, הפלרטוט עם השיער, המקצועיות, הכבוד כלקוח/ה. בנינו, בחיים לא הייתי מאמינה על עצמי שאהיה לקוחה (אשכרה "לקוחה")! זו כל כך לא אני, ועוד נאמנה!! כמובן שבגלל המקצועיות, והמון המון בגלל היחס. בבחירת מספרה (מיספרה או מספרה)?
שימו לב כיצד מתייחסים אליכם, איך מקדמים את פניכם, גם בזמן ההמתנה, זה כל כך משנה המון כשמאירים לנו (כלקוחות) פנים, מחייכים, מתעניינים אם קר לנו, חם לנו, אם אנחנו רוצים לשתות ואם המים נעימים לנו. אותו ספר בכל אופן, זכה (ולא רק בשערותיי הסוררות וכספי) אלא גם בליבי, התוצאה (אני נשבעת שיש לי היום שיער חלק ונעים... מי מי היה מאמין? מי? מי? "קיזי" קראו לי בילדותי ע"ע "מקורזלת") והיחס! אוחחח היחס הלבבי החם והמקצועי. זהו (סופי, הנה)
וחג שמח.
(נו טוב.. גם בנים)