היי בנות!!

היי בנות!!../images/Emo24.gif../images/Emo156.gif

המחשב שלי נשבר ואני כותבת ממחשב של חברה אני לא יהיה פה המון זמן אבל אולי אני אכנס מדי פעם מחברה.. בקשר למנהל כתבתי לו מסר ותראו מה הוא כתב לי.. קודם כל שלומות גם לך שנית התפטרתי מהפורום והפורום נסגר [כמובן שאחרי זה כמה חולות נפש מהפורום שלחו לי את "הברכות" שאני ימות בפיגוע ושאני פריק וכל הווטאבאבר , מסיבה שאין לי מושג למה הפורום נפתח שוב למרות שההנהלה אישרה את זה שהתפטרתי אז תסיקו מסכנות לבד במיוחד ספיר וטל( אני לא מבינה למה אתן כל כך מגנות עליו...) אז ביי ביי לכולם ונתראה בפעם הבאה...

justin love

New member
כי את לא מכירה אותו ולדעתי את צכה

להגיד לו תודה שהוא בכלל עדיין מנהל פה וזה בגלל שאם לא הייה לנו מנהל אז הפורום היה נסגר או שהיה נשאר רק מתחבר לכל הפורומים העזובים של תפוז כאילו זה יהיה פורום ענק של כל מני נושאים משהו שאנחנו לא רוצות שיקרה ואני לא מתכוונת רק אלייך אני מתכוונת בכללי לכל מי שמתנגד אליו

MiSsY 100

New member
נכון ולמה...

אתן בכלל תוקפות אותו??? מישהו אמר לכן לעשות את זה, אני לא מבינה אותכן לפעמים, לפעמים אתן מפגינות ולפעמים אתן ממש (מצתערת שאני אומרת את זה אבל זה נכון) כלבות קודם אני רוצה לראות מישהי מזיזה את עצמה לרמת גן ושתהיה מנהלת עד אז אין לכם מה להגיד ולמי שאמרה לו שיהרג בפיגוע.... אני מאחלת את זה לכן כי הוא מציל את הפורום....

אבל אתן לא מבינות?../images/Emo156.gif

הוא היתפטר מהפורום ולא אמר לנו!! לא אכפת לו בכלל שהפורום ימחק ולא מעניין אותו כלום שלחתי לו מסר ואמרתי לו שטוב תודה אבל בכל זאת הוא היה אמור להגיד לנו כדי שמישהיא אחרת תנסע לשם... וההנהלה אישרה את הפיתורים שלו אז עאני לא מבינה איך הפורום חזר!

RJlake

New member
האמתי אני הגעתי רק אחרי כול העניין

איתו אבל יכול להיות שהוא אמר להם שהוא לא רוצה להיות המנהל אבל שהפורום מתנהל כמו שצריך וגם יש הרבה אנשים אז הם החליטו לא לסגור אותו! ובאופן כללי אולי נפסיק לריב כול הזמן!! נכון שאין לנו אותם דעות אבל כול הריבים האלו סתם גורמים לאווירה לא נעימה בפורום וכולם מתעצבנים בסדר אפשר להתווכח אבל לא צריך לקלל ולהתחיל לקרוא לבנות בשמות!

מהההההההההההההה?!?!?!

אני האחרונה עלי אדמות שיגן על החולרע הזה!!!! פחחחחחחחחח הצחקת אותי עלק אני מגינה עליו........

למעלה