היי בנות

היי בנות ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

מזמן לא הייתי כאן, ממש לא יצא לי, אני מקווה שהכל בסדר אצל כולם ואני עדיין מחכה למפגש שפיספסתי בפעם הראשונה.... שון התחיל לתפוס תאוצה מיום ליום.... אני מתלבטת איזה נעל לצעד ראשון לקנות לו או להמתין כבר לקיץ לסנדלים??...... בינתיים יש לו נעלי בית עם סוליה קשיחה ממש כמו נעל שהוא בעצמו נתן לי שאנעל לו...איזה כייף... איזה נעל לקנות לו אתן ממליצות?? קנינו השבוע סורק אז אני יעביר לכן תמונות של שון ובדיוק היום 26.4 שון בן שנה וחצי..... זהו התגעגעתי לצט´ ולמסרים איתכן אבל כרגע נראה לי שכולן בחלומות אז לילה טוב וחלומות מתוקים
אוהבים דיקלה ושון

odeia

New member
דיקלה, אם זו נעל ראשונה, בטח לא

סנדלים, גם לא בקיץ. אני השתמשתי באלפנטן של נאות מרדכי, הכי מומלץ. המליצו לנו עליהן בהתפתחות הילד כשעבדו עם אודיה., אודיה התחילה ללכת בחוף אבל ממש קרוב לקיץ ושנה שלמה היא היתה עם נעל ראשונה, גם בקיץ.

מבקשת הבהרה

את מתכוונת שכל הקיץ יש לנעול לילד נעל סגורה עם גרב? כמה זמן הוא צריך לנעול נעל של "צעד ראשון" ומתי ניתן לעבור לסנדל?

odeia

New member
אני ממש לא יודעת לכמה זמן, לנו

המליצו על שנה, כי אז ביציבה וההליכה כבר מסודרות. בכל אופן אודיה הלכה עם נעליים בקיץ למרות שהיא ילדה שמאוד מזיעה.

zimes

New member
אני חושבת אחרת

אם זה נוח לילד - שילך יחף. נעל שתומכת ברגל, מונעת התפתחות של רצועות וגידים, שהם אלה שאמורים לתמוך ברגל. אנחנו קנינו סנדלים כי לפעמים האדמה, חצץ, אספלט חם, לא נוחים להם. אם ילד מוכן ללכת יחף, או עם גרב - זה הכי טוב. (אני ממהרת, יש לי עוד מה לכתוב בנושא.)

michal cohen

New member
נעל ראשונה

אורטופדים ממליצים לחכות עם נעליים עד שההליכה תהיה ממש יציבה (כחודש מהצעד הראשון). חשוב שהנעל הראשונה תהיה קלה. מצטרפת להמלצה על אלפנט. גם נמרוד בסדר, אבל קצת יותר כבדות. לא יודעת אם זה נכון להתחיל עם סנדלים.

michal cohen

New member
עוד משהו

הנעליים הכי קלות של אלפנט נקראות "טרום הליכה". השם מבלבל, כי הילד כבר הולך, אבל אלה הנעליים שכדאי להתחיל איתם.

עינתפ

New member
אנחנו התחלנו ללכת גם בגיל שנה- חודש

מאי, לא קנינו נעליים. כשההליכה התייצבה ישר קנינו סנדלים של אלפנט, ישנן סנלדים שסגורות גם מאחור וגם בצדדים ככה שהרגל מאוד יציבה. עינת

michal@gal

Active member
מנהל
אני קניתי קודם נעלי ספורט (באפריל)

ו-3 חודשים אחר כך עברנו לסנדלים. ההמלצה של אורטופדים היא לדאוג שהנעל תהיה רכה, וגמישה. אין שום צורך לקנות לילדים נעלים אורטופדיות. מאד רצוי שילד לא ילך עם נעליים סגורות וגרביים כל הקיץ, במיוחד במזג האויר של הארץ. אין שום בעיה לקנות סנדלים גם לילד שרק מתחיל ללכת.

יונית ש

New member
הוא מקסים ../images/Emo13.gif

ולגבי הנעליים אין כל רע בסנדלים של אלפנט. הן סגורות מאחור. הרגל נושמת. שילוב נהדר. תחשבו הרי להו לא היה נח ללכת עם נעלים סגורות כל החורף. אז למה לתת לקטנטנים לסבול? יונית

למעלה