היי בנות

st@r

New member
היי בנות ../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן ובאתי כידי לשאול את דעתכם בקשר למשהו. טוב, עברתי השנה בית ספר וישר על ההתחלה ילד (לא ממש ילד , לא יודעת איך להגיד , נער?? בן 15 או 16) די הציק לי ועכשיו אותו אחד כל הזמן אומר לי שלום , ומחמיא לי וכאשר דאגתי בקשר למבחנים שאל אותי מה קורה .... העניין הוא : שאני לא קולטת אותו, או מבינה מה הוא רוצה ממני (אני מקווה שאני לא נשמעת כמו מפגרת.....) ואני לא יודעת איך להתנהג איתו כי מצד אחד אני לא רוצה להיות חברותית אתו כי הוא פגע בי בהתחלה אבל מצד שני .... אני לא יודעת.. מה אתן חושבות?? מקווה שתענו בבבביייייייי

Bladayada

New member
ברוכה הבאה !

מממ... את זוכרת בגן...כשהיינו קטנות... אז הבנים משכו לנו בצמות והעיפו חול? (נו...הסיפור הידוע)... זה בדיוק אותו דבר... רק שבתקופה שעברה בין התקופה שהוא הציק לך, לתקופה שעכשיו... הוא פשוט התבגר ו"עלה כיתה"
אם את מחבבת אותו, תתיידדי איתו, תביני את הכוונות שלו... אם לא.. אז סתם חבל על המאמץ זאת דעתי בכל אופן

yellow cheese

New member
BLADAYADA...יש לנו..---->

אותו ראש אחותי!!!! שימי לב להודעה הארוכה שכתבתי לה..
בהפרש ארבע דקות ההודעות שלנו נשלחו..
איזה מאאאאאגניייייב... יאא אני מתרגיישת ששתינו כתבנו אותו הדבר בלי לדעת שאחת מאיתנו כתבה את זה!!!!! איזה ממאאאאאאאאאאאאאאאאאגניייייייייייייייב!! טוב די, נרגעתי.. שלך,
שירלי

Bladayada

New member
חחח...

באמת משעשע... את יודעת מה אומרים great minds think the same
או משהו כזה... או שזה סתם כי כולנו גדלנו על אותו חרא (סתם ביטוי)

Bladayada

New member
אה כן,

שכחתי להציג ת´עצמי אני מעיין בת 17 במרץ כרגע מחפשת מורה טוב לנהיגה... יש הצעות?
ואני מהמרכז... וזהו אם בא לך (או לכל אחת שקוראת ת´הודעה) לדעת עוד פרטים פשוט תשאלי...

yellow cheese

New member
תראי תקשיבי תשמעי ../images/Emo24.gif

קודם כל למרות שאני לא מנהלת פה, ברוכה הבאה לפורום
אני שירלי, עוד שבוע וחצי בת 16 מבאר שבע
קודם כל ולפני הכל: אני לא פסיכולוגית, אין לי עתיד בפסיכולוגיה וגם לא עבר, כל מה שאני הולכת לכתוב לך הוא מנסיוני האישי בלבד... (זה מה שקורה בעקבות צפייה נלהבת של Y בלילה)...
זה הולך ככה... כשהיינו קטנות היו תמיד אומרים לנו שהבנים מציקים לנו כדי שנתייחס אליהם, שזה מראה על אהבה... כך ילדים קטנים מראים התעניינות במישהי.. ייתכן כי הילד/נער שלך עדיין לא התבגר לגמרי (כידוע בנים מתבגרים לאט מבנות).. ובצורה הזו הוא אומר תתייחסי אליי ... ייתכן מאוד שבהתחלה הגעת חדשה והוא רצה למשוך את תשומת ליבך, ולכן הוא הציק לך, ייתכן שסתם היה בא לו להציק למישהי ומי שמשכה את עיניו הייתה את .. ועכשיו הוא מראה התעניינות כחרטה על כל מה שהוא עשה... ייתכן שאת באמת מוצאת חן בעיניו ושוב חוזר חלילה לתחילת הנושא: מלכתחילה הוא היה מעוניין ולא ידע להביע רגשות!! בכל אופן- שמחתי לייעץ....בהצלחה שלך תמיד,
שירלי

st@r

New member
תודה על ההתייחסות ../images/Emo24.gif

הוא בן אדם כזה מבלבל , רגע אחד נחמד רגע שני מעצבן רגע שלישי בא לי להרביץ לו... כמו היום בשיעור ראשון הוא היה מגעיל אליי ובשיעור השני קנה סנדוויץ ושאל עם אני רוצה חתיכה .... הא??????

למעלה