היי בנות

tooltool

New member
היי בנות ../images/Emo65.gif

קצת ארוך...sorry ! זו הפעם הראשונה שאני ממש כותבת. עד עכשיו הייתי משתתפת פסיבית, צופה מהצד וקוראת כל מה שנכתב...עכשיו אזרתי אומץ והחלטתי לכתוב. אז אנחנו כבר "ותיקים" בנסיונות(חצי שנה)בינתיים ללא כל הצלחה...
אבל איך אומרים: כל חודש שעובר מגביר את הסיכוי סטטיסטית להיקלט להריוןואנחנו מתנחמים בעובדה הזאת...יש לחץ אבל לא כזה שמפריע ובינתיים הכל זורם על מי מנוחות...נהנים ומקווים אולי הפעם. ולאחר ההקדמה הארוכה שאלתי היא: קראתי את המאמר לגבי מיץ אשכוליות ואני רוצה לדעת יותר פרטים כמו- ממתי רצוי לשתות? כמה כוסות ביום? כל יום? האם חשוב שיהיה רק מיץ טבעי או שאפשר "קנוי" שמכיל 100% מיץ טבעי? ובעצם כל מה שידוע לכן בנושא ויכול לעזור לי... תודה מראש טולטול
נ.ב- אני מאוד נהנית מהפורום ולא...הוא לא מלחיץ בכלל!!! ( בניגוד למה שנכתב במקום אחר)

m i c h a l y

New member
טולטול ברוכה הבאה../images/Emo20.gif

אני ממש לא מומחית, אבל יכולה לתרום מנסיוני.... אני שותה כוס מיץ אחת בכל יום (משתדלת...) החלטתי שמיץ האשכוליות האדומות הרבה יותר טעים - אני מקווה שזה אותו האפקט... בהצלחה בהצלחה בהצלחה, מיכל.

גורבי

New member
ברוכה הבאה (ובריחה מהירה../images/Emo8.gif)!

כמו שאמרה מיכלי, כוס אחת ביום, של אשכוליות אדומות או רגילות (לא ידוע לי על הבדל בין הסוגים). אפשר בהחלט לשתות את הסחוטרי ודומיו. מכיוון שההשפעה העיקרית היא על הפרשות צוואר הרחם, שמסייעות לזרע לחיות יותר ובכך מגבירות את סיכויי ההיקלטות, נראה לי שהכי חשוב לשתות את המיץ בתקופה שלפני הביוץ ובמהלכו, אבל לא מזיק להמשיך גם אחרי. בהצלחה!

אפרסקה

New member
היי, ברוך בואך! אני שותה מיץ 100%

סחוט של פריגת שבא בקופסת קרטון, את האשכוליות הרגיל. ואשכוליות אדומות של חברת סחוט-טרי אבל זה בא רק בבקבוקים אישיים. ראיתי שיצאה סדרה חדשה של מיץ סחוט טרי של פריגת, ניסיתי את האשכוליות האדומות ולי אישית זה היה מגעיל
אבל זה עניין של טעם. וזה אמור להיות מאוד קרוב ל"טבעי בלבד". הכי קרוב זה כמובן לסחוט בעצמך. גם אני מנסה אוטוטו חצי שנה ואני מבינה את התסכול. מאחלת לך להקלט בקרוב, ובינתיים המשיכי עם הגישה החיובית!

מעיןבר

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אין מניעה לשתות מיץ קנוי, זה ממילא הדבר היחיד שאפשר לעשות בקיץ (כי קצת קשה לקנות אשכוליות...
). פשוט לוודא שהמיץ הקנוי יהיה כמה שיותר "טבעי". אני אישית אהבתי את הפרימור ולא את האשכוליות האדומות, אלא דווקא הצהובות המריר יותר. לעניין המתי - ההמלצה היא מתחילת המחזור ועד הביוץ. מקווה ששהייתך עימנו תהיה קצרה ומתוקה

למעלה