היי בנות

רפוש

New member
היי בנות../images/Emo98.gif

מה שלומכם? אני צריך את עזרתכם...יש לאישתי יום הולדת ואני מעוניין לפנק אותה במסג´ ואח"כ במסעדה רומנטית... אני צריך המלצות על מקומות של ספא כגון חמת גדר...פולג וכ´ו מבנות שהיו ונהנו וכן על מסעדה רומנטית טעימה ומומלצת תודה ויום מקסים

שמופי2

New member
המלצה

רפוש יקר, תלוי במקום מגוריכם, יש ספא קטן,נחמד ואינטימי ברחוב יהודה המכבי בת"א כך שלא צריך להרחיק לנתניה או עד חמת גדר. שמו וילה ספא או משהו כזה לא זוכרת במדוייק אבל בטוח אפשר למצוא בדפי זהב. מבחינת מסעדה לא חסר באזור ת"א: רוטשילדס, ננה בר, בליני (כולן באיזור נווה צדק) אבל תלוי איזה אוכל אתם אוהבים ושוב מה מקום המגורים??? בהצלחה,

nikit1

New member
המלצה על מסעדה

מסעדת "פסטה מיה" ברח´ לינקולן בת"א- אנחנו מאד אוהבים אותה, זו מסעדה קטנה ורומנטית עם אוכל נהדר (בהנחה שאוהבים איטלקי) ואווירה. החיסרון היחיד הוא שלא ניתן להזמין מקום מראש. לגבי הספא- שמעתי טובות על "ספא בראשית"

שח_מט

New member
פסטה מיה-יש גם סניף ברמת החייל,

שם אפשר להזמין מקום והמסעדה מאוד מומלצת. (טלפון 6499347, הברזל 34 ת"א) יש ליד ספא במגדלי זיו ברחוב ראול ולנברג, לא זוכר את שמו.

יעל3

New member
אני יכולה להמליץ על ספאטבע בחמת גדר

הייתי שם ונורא מגניב שם. המחירים גם יחסית זולים - כולל מסאג חצי שעה + כניסה + ארוחה מלאה במסעדה התאילנדית: בבוקר - 215 ש"ח בערב - 350 ש"ח בערב יותר מגניב - גם כי יש לפידים וזה נורא יפה וגם הרבה יותר כיף להכנס למיים כשפחות חם....

danaziv

New member
מצטרפת להמלצה של יעל

היינו שם ביום הולדת של גיא בשנה שעברה. הגענו בערב והאוירה שם ממש רומנטית עם הלפידים מסביב,כ"כ רגוע בנוסף למסעדה התאילנדית יש גם חדרי מסג´ שצריך להזמין מראש מה שהופך את החוויה ליותר כייפית. לגבי המסעדה,יש המון מסעדות טובות השאלה מה אתה מחפש מבחינת סגנון ומחירים. אני אישית ממליצה על מארי אנטואנט-מסעדה צרפתית בפלורנטין.

רפוש

New member
תודה רבה בנות על עזרתכם../images/Emo98.gif../images/Emo51.gif

אז סיפור יום ההולדת התנהל אתמול כך: שלחתי זר פרחים ענק עם שלל ורדים אדומים ולבנים אליה לעבודה
אחרי העבודה יצאנו למסעדת אידי באשדוד ואני חייב לספר ולהמליץ לכם עליה...
אידי -מסעדת דגים יוקרתית רומנטית מאוד שבנויה כמו אוניה יש המון אביזרים שקשורים לים כמו סירות עוגנים משקפות צורות שונות של קשירות חבלים ממש מסעדה ברמה... בתור מנה ראשונה אכלנו סלט ערבי עם גבינה בולגרית מעוטרת בשמן זית וזעתר וצירפו לנו גם ג´בטה ענקית וחמה שיצאה בדיוק מהתנור הביאו לנו גם סלט כרוב עם גזר ושמיר חתוכים לרצועות וראש שום למי שאוהב הזמנו גם פיטריות ברוטב שמנת וחמאה מומסת עם שום ועירית הם היו טעימות להפליא למנה העיקרית אני הזמנתי פילה דניס בגריל ברוטב חמאה ושום וקרן הזמינה גם פילה דניס אבל אפוי בתנור עם אותו רוטב קיבלנו את זה עם תפוח אדמה אפוי בנפרד הוספנו למעדן הנ"ל 2 כוסות יין לבן והיה ממש טעיםםםםםםםםםםם לסיום אתם מקבלים מפיות לחות וחמות ומשקה לימון כזה שנקרא משקה הבית...בקיצור בנות מסעדה מומלצת צירפתי לכם גם לינק לאתר של המסעדה. כשחזרנו הביתה הבאתי לקרן מתנה אחרונה קניתי לה בובת
הנסיך הקטן מנייר משוחזר כזה שהיא מאוד אוהבת...היא הכי הרבה התלהבה מזה... זהו כך הסתיים יום הולדתה הבטחתי לה שאחרי הלחץ של המבחנים ניסע לחמת גדר להירגע אז ...תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה מאוד המשך יום נעים ומי יתן ויהיה פה קצת שקט במדינה הזו
רפי

יעלי2

New member
עוד לגבי "אידי" האגדית../images/Emo106.gif

אנחנו גם חגגנו שם והזמנו מראש את "תפריט הפינוק". למי שאוהב דגים. תמונת סכום אחד ששוה ש2 עסקיות דגים בת"א, מקבלים 10 (!!!!!!!) מנות. כל אחת טעימה ומיוחדת יותר מהשניה. אני מקווה שהם ישמרו על הרמה עד הפעם הבאה שנבוא, ושהמחמאות לא יעלו להם לראש. נ.ב. אני לא בטוחה אבל בכתבה שראתי נדמה לי שמארי אנטואנט סגרו עקב המצב. אני מקווה שלא כי אני בונה עליה. אבל כך שמעתי.

למעלה