היי בנות

yael800

New member
היי בנות

קודם כל, אני שמחה לגלות את הפורום הזה, נעים מאוד - יעל אולי מישהי מכירה מעצבת שתוכל לתפור לי מכנס שחור (אלגנט)? יש לי בעיה שאני במידה ממש ממש קטנה (XS, Y במקרה הטוב), ואם אני כבר מוצאת משהו אז זה ג'ינס.. תודה מראש וחג מקסים ושמח.

yael800

New member
מממ..

היי, תודה! יש לך ניסיון בתפירת מכנסיים? אני צריכה מכנס אלגנטי כזה שחור, אפילו יש לי אחד לדוגמא שגדול עליי. זה יכול להיות לך אתגר..

yael800

New member
עכשיו כן..

אני רואה רק בגדים למבוגרות יחסית, יש לך שם מכנסיים לצעירות?

את לא מוצאת מידה בחנויות?

בארץ אני לא יודעת, אבל בחו"ל יש חנויות ומחלקות לנשים כמוך. [בדיוק כמו שיש מידות גדולות..]

HolyBitch

New member
תנסי בגריפ

אם אני לא טועה המידות שלהם מאוד קטנות וצרות

yael800

New member
יש בדיוק 2 מקומות

עם מידות באמת קטנות, (ולא שרק כתוב Y, אבל הן לא באמת קטנות): גריפ ורד זד. בגריפ זה ממש גבולי, ועד שאני מוצאת משהו שבאמת יושב נורמלי, זה בטוח לא מכנס שחור אלגנטי. וגם אני לא אוהבת את הכיסים מאחורה שלהם, הם ממש ארוכים כאלו. בREDZED יש רק ג'ינסים, אכן כל הג'ינסים שלי הם משם, יושבים בול! אבל לצערי אין שם מכנס שחור אלגנטי..מבד כזה יפה.

HolyBitch

New member
../images/Emo13.gifאולי ב-FOX KIDS?

כמובן זה נאמר בצחוק (אחרי לילה ארוך שימשך לתוך הבוקר ללא שינה) אף פעם לא ידעתי שגם לממש רזות יש בעיות עם מידות... אני אגיד לך את האמת יש לי סלידה מללכת לתפור אצל תופרת,כי לפעמים יש לך בראש בדיוק מה שאת רוצה ויודעת בדיוק איך זה יראה ואז זאת אכזבה של ממש שגם הוצאת סכום כסף לא מבוטל וגם תכלס זה לא מה שרצית במידה ואת באמת מוצאת מכנס שמוצא חן בעינך אולי אפשר לעשות לו הצרה במותן או משהו ומצטערת על הבורות אבל מה משמעות המידה Y במספרים 34? 32?

דינוסיק

New member
אני חושבת שיש שם מידות קטנות

זו חנות יותר לנערות ולכן יכול להיות שתמצאי שם. יש בשנקין.

loligoth

New member
../images/Emo214.gif../images/Emo31.gifאין שם מידות קטנות במיוחד

להפך. היום קניתי משם מידה 34 למרות שהיא לא יושבת עליי משהו. הג'ינס דיי גדול לי ברגליים.

yael800

New member
אולי באמת הפתרון הוא לקנות

בחניות של נערות.. השאלה איזה יש

מה זה מידה Y?

גם לי יש בעיה דומה. אני איפשהו ב 34 מבחינת המותן אבל הרבה פעמים זה גדול מדי בישבן ובירכיים (במיוחד במכנסיים עם גזרה יחסית רחבה. על מכנסי ספורט'טריינינג אין מה לדבר בכלל, באמת בשנה שעברה קניתי של נערות. הבעיה אז שזה קצת גבולי מבחינת האורך. מצטרפת לשאלה לגבי איפה אפשר לקנות בגדי נערות

yael800

New member
אני גם יחסית נמוכה

1.60, איפה קנית של נערות? באמת במותן זה סבבה הרבה פעמים אבל לא יושב יפה בישבן ויש קפלים כאלה מקדימה. חשבתי לקנות משהו וללכת להצרה אבל אי אפשר להמנע מהקפלים שמקדימה, אז זה לא פיתרון.

הי

התבלבלתי ועניתי לך בפורום אחר ששאלתי שאלה דומה
בכל אופן, את הטרנינגים בשנה שעברה קניתי בחנות ספורט לכל המשפחה (בבאר שבע). אחרי שחיפשתי בהמון מקומות (ירדתי המון במשקל אחרי הלידה ולא מצאתי את עצמי במידות הקטנות האלה). בסוף הגעתי לשם והיו סטנדים כאלה שהיו תלויים עליהם מלא מכנסיים וזה היה הכי זול. בכל אופן נראה לי שבכל חנות מסוג כזה אפשר למצוא פוטרים כאלה. ואת הרעיון של פוקס גם כדאי לנסות. במידות של התינוקות למשל, הן די גדולות ביחס לבגדים בחברות אחרות באותן המידות. אז אולי דווקא שם תמצאי משהו בנערות. בזארה יש גם מחלקה של נערות. היום בדיוק הייתי שם. במידות של האורך בדר"כ אין הבדל אבל נדמה לי שברוחב זה יותר מותאם. אולי תלכי על חצאית/שמלה? הרבה יותר פשוט, לא?

אולי כדאי לך לקפוץ לחו"ל../images/Emo6.gif

לפחות בארה"ב נראה שזה הרבה יותר מגוון. אני מעיינת באתרים ולמשל פה מצאתי את הפרופורציות שלי במידות של הנערות.

היי יעל

ביררתי עם דודה שלי ש"סובלת" מאותה הבעיה. היא אומרת שהיא לפחות באמת קונה במחלקות של נערות, היא אומרת שכמעט בכל חנות יש ושפשוט צריך לחפש ולא להתייאש.

למעלה