היי בנות,

דפי26

New member
היי בנות,

למרות שאני נשואה כבר חודש ושבוע(מרשים לא
)ולמרות שאני נכנסת לפה המון אני מתקשה להפרד מפורום מתחתנים.מישהי יודעת כמה זמן לוקח להגמל? שאלה נוספת,בקרוב יש לי יום הולדת ואתן מכירות את השאלה מה את רוצה,שכל העולם שואל באמתלה שקשה לבחור לך אבל בעצם הם אומרים אין לנו כח לטרוח ולחשוב? ובכן החלטתי שהשנה שחמותי (עכשיו היא כזאת )שואלת אני אומרת לה ולא משנה כמה זה עולה. בעבר היה לי לא נעים כי את לא יודעת כמה מתכוונים להשקיע וכ"ו בנוסף רמזתי לבן זוגי לא פעם שהיא יכולה לקנות מה שהיא רוצה ולצרף פתק החלפה בסופו של דבר לרוב הם לא קונים לי מתנה כי הם לא ידעו מה. בקיצור למרות שזה נראה כאלו אני חומרית די נמאס לי מזה והחלטתי לעשות מעשה. למה אני מספרת לכן את זה?אני מחפשת רעיונות למתנה או במילים אחרות מה הייתן רוצות לקבל?

הילית*

New member
לקח לי כמה חודשים טובים להיגמל

(לפחות עד שאחרונת הבנות שהיינו יחד תקופה ארוכה התחתנו). למעשה זה קרה בהדרגתיות ועד היום אני מדי פעם מציצה ועונה בדברים שאני יכולה לעזור. לגבי מתנה. אני בדיוק כמוך. תמיד לא נעים לי. חמותי הקציבה לי לחתונה סכום כסף לא מבוטל וביקשה שאקנה לי תכשיט ולא קניתי כי... לא נעים לי להביא לה את החשבון. ממש כך. מבחינתי אם היא רוצה שתקנה לי בעצמה ושתצרף פתק החלפה. כך יותר נוח לי. מצד שני, כל תכשיט שראיתי ומצא חן בעיני עלה יותר מהתקציב וגם זה לא נעים לי. ביום ההולדת שלי היא ביקשה מגיסתי שתקנה לי מתנה יפה בשם כולם וקיבלתי חולצה יפה ושרשרת כסף מקסימה. מבחינתי זה היה אחלה בכלל המחשבה ומעבר לזה המתנה מצאה חן בעיני ! אני חושבת שאם היו שואלים אותי אז הייתי אומרת עגילים עם אבן אופל או אופלית מרשת רביד (ראיתי שם דברים מאוד יפים) או קורס אומנתי כלשהו (אבל... זה מאוד יקר !) זהו. שיהיה במזל טוב !!!

דפי26

New member
תודה על התגובה

לפחות הקציבו לך תקציב לחתונה ולא שאלו אותך כמו שהיא שואלת אותי תמיד מה אני רוצה בלי מסגרת לחתונה לא קיבלתי ממנה כלום!

שמופית

New member
למה להיגמל ?? ../images/Emo13.gif

גם אני עדיין מציצה שם ועונה כשמרגישה שיש לי מה לתרום
סה"כ, גם אני נעזרתי בארגון החתונה בבנות שהתחתנו לפני... בקשר למתנת יומולדת. אז קודם כל: מזל טוב
מה התאריך ? אני כל כך מכירה את בעיתיות נושא המתנות, שלא נעים להגיד מה רוצים כי אולי זה יקר מדי. אני מניחה שהשנה (עוד 18 יום) אני אבקש תלוש או ספר מסטימצקי או אולי תיק אופנתי (תיקים תמיד תופס אצלי
) או חולצה לקיץ, אולי מ FOX... אה, ועליתי עכשיו על עוד רעיון - אני אשלח את מי שירצה לקנות לי מתנה לאתי אלבכרי כי יש לה צלליות מ ד ה י מ ו ת שאני מתה לקנות ואודם (שפעם קודמת שכחתי לקנות ועכשיו זו הזדמנות !) אוי, איך אני שמחה ששאלת את השאלה הזו... באמת התלבטתי ועכשיו נפתרה לי הבעיה

דפי26

New member
אנחנו קרובות 2/8/02

גם אני מתה לתיק ואם אני אגיד והיא תגיד (כמו שכבר קרה)אז תקני ותגידי לנו כמה עלה........אני אשתגע אני מסתובבת עם פנקס כל הזמן (כי אני לא זוכרת כלום)ופתחתי דף מתנות שאני רוצה. אני שונאת שהיא אומרת איזה תיק?אני לא יודעת מה את אוהבת?רבק,כנסי לתיק ותק תקני משהו ותצרפי פתק החלפה!

שמופית

New member
וואלה קרובות ../images/Emo45.gif אני ב 28.7....

וגם אני מסתובבת עם פנקס (ויומן) ורושמת הכל, כי אני לא זוכרת כלום... את חושבת שזה משהו שקשור לאריות ?
לדעתי, תיכנסי לתיק ותק ולעוד חנויות תיקים באיזור המגורים שלך (או שלה), תראי קודם אם יש שם משהו שאת אוהבת ואחר כך תגידי לה - תיקני לי משהו בחנות תיק ותק (לדוגמא) ותצרפי לי פתק החלפה. ואם היא תגיד לך שתיכנסי ותקני לעצמך ותגישי לה חשבון, תגידי לה שביומולדת שלך את מעדיפה לקבל את המתנה ארוזה יפה ולא להתחיל לכתת רגליים...

דפי26

New member
כנראה יש משהו באריות

בכל מקרה אני בהרבה דברים אריה קלאסי...."לפחות כמו שמגדירים האסטרולוגים" ואני ממש משקיעה מחשבה וזמן במתנות לאחרים ומעצבן אותי שהיא לא מטריחה את עצמה (יותר מעליב ממעצבן) וחוץ מזה מעצבן אותי שבמשפחה של בעלי שכשרוצים לקנות למישהו מתנה כולם יחד הפרייאר זה בדר"כ אני אם את צריכה דרך מקורית לקנות מתנות תעשי כמו הגיס שלי: הוא קונה מתנות ספרים שהוא רוצה לקרוא והוא גם מבקש לקבל את הספר לקריאה כ"שתסיימו לקרוא"

אתי@

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif אני בדרך כלל אוהבת

לקבל כמתנה, משהו שאני רוצה ולא משהו שאני צריכה... מה אני רוצה
מה לא
בדרך כלל זה קשור בבגדים, תכשיטים (לאו דווקא זהב, גם מיכל נגרין הולך נהדר), תיקים, נעליים, איפור, וכו´. בכל אופן, עד שתמצאי משהו שאת רוצה ולאו דווקא צריכה
כל הכבוד על האומץ להגיד מה את רוצה
לי בחיים לא יהיה אומץ

דפי26

New member
אתי אני כל כך מבינה אותך

הכי כיף לקבל דברים שבדר"כ לא היית קונה לעצמך לדןגמא כל מיני דברים יפים או מותרות מלדוגמא נחלת בינימין שבדר"כ אתה קונה במתנה ולא לעצמך אבל כיף לקבל בככל הכי כיף במתנה זה ההפתעה,והמחשבה שמישהו הטריח את עצמו לחשוב עלייך אחריי שנים של פז"מ עם החבר/בעל והרבה תחיסכולים על שאלת המה את רוצה שברור לכולם שאני לא אגיד החלטתי שיקפצו לי כולם! השנה אני חומרית עד הסוף!אם היא (חמותי)תשאל אני אגיד לה לשאול את בעלי והוא יקבל רשימה מפורטת של כל מה שאני רוצה היא תצטער שהיא שאלה

הילית*

New member
מסכימה איתך- שמה שכייף במתנה זה

אלמנט ההפתעה, שהרי אחרת מה הבעיה שמה שאנו רוצים נקנה לעצמנו בעצמנו !

אתי@

New member
נכון, הכי כיף שזאת הפתעה

אבל מכיון שאת כבר נואשת מהפתעות
אז לפחות יצא לך מזה משהו טוב

דפי26

New member
נראה,נדבר אחריי../images/Emo4.gif

אני לא מבינה איך זה שאחריי כל השנים אני נעלבת מחדש!

danaziv

New member
דפי!

אני חושבת שאין טעם שתעלבי,נכון שמאוד כייף שחושבים עליך וכל העיניין במתנה זה לא הקטע החומרי אלא המחשבה וההשקעה. אבל לדעתי זה עיניין של מנטליות ויש אנשים שחיים ככה ונראה להם שאם הם אומרים תיקני לך מה שאת אוהבת ואני ישלם אז זה מבחינתם סופר השקעה מכל הלב. קחי את זה בקלות ובאמת לכי על מה שאת רוצה ועד הסוף. ותתנחמי בכך שהיא לפחות מציעה ,יש לי חברה שאצל משפחתו של בעלה בכלל לא קונים מתנות בימי הולדת,היא ניסתה לשנות את ההרגל בכך שקנתה כל יום הולדת לכל אחד מבני המשפחה (ויש הרבה) מתנה,לא ממש יצא לה מזה משהו...

limor 2

New member
ממש אין לך מה להעלב.

גם אמא שלי אף פעם לא השקיעה מחשבה במתנות ושאלה מה אנחנו רוצים. היא אומרת שהיא משקיעה הרבה בכסף..
נכון שזה מוזר ,אבל זה לא מראה על חוסר אכפתיות או משהו אחר. המון מזל -טוב !

למעלה