היי בננות מה שלומכן? טוב אז מחר

ליגי

New member
היי בננות מה שלומכן? טוב אז מחר

אנחנו נשואים שבוע שלם-ואני חושבת שאני ב-"דיכאון" אחרי חתונה-מוכר? העניין הוא שטרחנו כל כך והתרגשנו כל כך-והיינו עסוקים כל כך-כל כך-ועכשיו אין יותר מה לתכנן-נגמר מהר מידיי ממש מהר מידיי מבאס מבאס מבאס. שלא תבינו לא נכון אין מאושרת ממני אנחנו מתים אחד על השני-ויש שינוי אחרי החתונה האהבה גדלה לה לה לה.

fila

New member
כ"כ מוכר

הנחיתה הזאת על הקרקע אחרי החתונה! לנו עוד היתה ההתרגשות של הירח דבש הארוך שעשינו אבל אח"כ בכל היה ממש מדכא!

שמופית

New member
ברוכה המצטרפת ליגי !

האמת ששמעתי על הנחיתה שאחרי החתונה וחיכיתי לה, אבל היא לא הגיעה... הייתי באופוריה איזה שבועיים אחרי החתונה ואחר כך קיבלנו את התמונות וזה גם הרבה התעסקות מסביב, מה גם שעיצבתי לנו אלבום חתונה וזה די השאיר אותי ברוח החתונה עדיין. בקיצור - תמצאי משהו להתעסק איתו כדי שלא תרגישי את הזמן שהתפנה פתאום...

ליגי

New member
היי בננות תודה קודם כל-

הירח דבש יתאחר באיזה חודש חודשיים-בעלי היקר מצלם איזה סרט-הוא סטודנט לקולנוע-אז אני ממתינה בסבלנות-היינו סופשבוע בים המלח והיה ממש בטן גב מסג´ ובריכה-מנוחה טוטאלית-אז אני מקווה שיעבור לי האמת שאנחנו מתחילים לגשש בכיוון צימר או בית טרומי-מוכן כזה שרק מניחים אותם על יציקת בטון ויש בית מוכן-אנחנו גרים אצל אמא שלי במושב עד שנמצא משהו-יש למישהי רעיון איפה לחפש? מישהי מכירה? שוב תודה על העידוד אתן מקסימות.

kisses

New member
היי ליגי קודם כל ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

והמון מזל טוב לרגל נישואיך. כמו שמיד אמרנו יש חיים גם אחרי החתונה וזה בעצם לא הדבר המרכזי שיש להתרכז בו, כי אחרת ניכנסים לדכאון כמו שאת ניכנסת. יש את ירח הדבש, יש את סוף סוף להיות בעל ואשה, יש לנהל בית וכו ...

ליגי

New member
תודה מתוקה-יעבור לי אני פשוט צריכה

פרויקט קטן כמו מציאת צימר או בית טרומי לבעלי היקר ולי-תודה.

שמופי2

New member
בתור ותיקה

הי ברוכה הבאה, בתור ותיקה שנשואה כבר 10 חודשים אני יכולה להגיד לך שהזוגיות רק הולכת ומשתפרת והאהבה רק מתעצמת לאחר החתונה (למרות שאני ובעלי היינו חברים יותר מ- 7 שנים לפני שהתחתנו)כך שיש למה לצפות... חוץ מזה תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים שקצת ישכיחו את הבאסה כמו: התמונות שצפויות להגיע מהארוע, סרט הוידאו וכדומה... תמי

ליגי

New member
תודה מתוקה-יעבור לי אני פשוט צריכה

פרויקט קטן כמו מציאת צימר או בית טרומי לבעלי היקר ולי-תודה.

למעלה