היי בננות! מי לא מסודרת עדיין עם טרמפ?

reviital

New member
היי בננות! מי לא מסודרת עדיין עם טרמפ?

יכול להיות שיהיו לי 2 מקומות פנויים מאזור המרכז. ת"א, ר"ג.

talytal

New member
רויטלוש, את יודעת באיזה שעה את יוצאת?

יווו, כבר שכחתי את ההתרגשות של יום ההופעה. איזה כיף שנתראה הערב!
ובאותו נושא - אם למישהו שמגיע הערב אין עדיין טלפונים כדי ליצור קשר ולפגוש אותנו, עכשיו זה הזמן!

דורית41

New member
המלצה לגבי ההגעה

ממליצה למי שמגיעה מת"א והצפון,להגיע לרחובות דרך צומת פלמחים (צומת עין הקורא),ואח"כ דרך גן הורדים או צומת בית עובד, ולא להכנס לראשל"צ,כי סוגרים שם את הרחוב הראשי-וגם אם יש דרכים לעקוף אותו ,זה עלול להיות כרוך בפקקים. הצלחה רבה בהופעה גם ממני..
אני מתכננת להגיע בע"ה לרחובות בסביבות 21:00, טליטל העלתה רעיון להפגש לפני המופע-אפשר לשבת על סוס קפה בקניון- מאוד קרוב,או במקום ההופעה עצמה.נתראה.

דורית41

New member
איזו טעות...

כמו שאמרתי לחולית,אם לא סוס קפה,אז פרת פטל או חמור תה.

talytal

New member
כי אני יוצאת ממש מוקדם, מסתבר...

ובממש, אני מתכוונת ממש. בנות, תתקשרו כשאתן מגיעות לרחובות ונמצא איפשהו להיפגש, כי נראה לי שלפחות אני אהיה שם די הרבה זמן לפני ההופעה.

דורית41

New member
טילטל,

גם אני מתוכננת להגיע כשעה לפני ההופעה,אם לא יהיו שיבושים.אני אתקשר אליך כשאגיע. ואם חלילה את מסתבכת בדרך,תתקשרי להסברים ו"חילוץ" מציעה שלא ניקח צ'אנסים ונעשה בדיקת סאונד ומכשור....

a d i d a s 2 1

New member
טוב יאללה ביי קארינה אם את נכנסת...

לא יצא לי לדבר איתך, אני אדבר איתך בסביבות 7 בערך... ביייי

a d i d a s 2 1

New member
יש שינוי בסדר עדיפויות

אני נכנסת להתקלח עכשיו... ומתארגנת כבר מאחר כך.. ואז הולכת לאנשהו ביפו.. ובערך ב...8 ועשרים וחצי אני אהיה אצל קארין...זה מסתדר לי יותר טוב, אני יכולה להתקשר אליך רגע?

dor and more

New member
זוכרות אותי, כתבתי כאן כמה פעמים.

אני כמובן הולכת לראות את ג'קו המהמם היום ברחובותצ, וזה יותר קל - כי אני גרה כאן... אני לא מאמינה שהוא פה .... אני חדשה בעיר ולא מוצאת איפה זה בדיוק מגרש מכבי- האם מישהי יודעת האם זה מגרש הכדורגל שבאזור שם? ליד הקניון?

dor and more

New member
וואי מצטערת, אבל אני לא מצליחה להשתחרר

מזה אני עוד מעט רואה אותו!!! יוו- איך רציתי!!! אני עוקבת אחריו מהאודישן הראשון הייתי התחלה בפורום קשת (בשם-אורית) ואני גם בגיל שלכן כבר אמא ל3.... לא האמנתי שאני ככה אתרגש.... יופי... תענו לי מי שיודע על המגרש... אפילו הרחובותיים לא יודעים לענות לי.

שונית 7

New member
דור תכנסי לפורום הרשמי של ג'קו...יש מפה

ופרטים מדויקים ובהזדמנות זו מוזמנת להירשם שם

דורית41

New member
תשובות לדידה ולדור&מור

דידוש-הבן שלי מבריז ויוצא עם חברים שלו...אז יש לי מקום אחד -את מתכוונת הלוך או חזור? לאורית/דובית- את רחובותית?מגרש מכבי הוא מגרש החניה שעל רחוב הרצל (מס' 135 כנראה),ליד הקניון,ליד הספריה,ליד השוק.

למעלה