היי בננות

אורית27

New member
היי בננות../images/Emo57.gif

היי בננות האמת שיצא לי לקרוא פה כמה הודעות של כמה בנות מביניכם וושמחתי לגלות איזה חמודות אתן ואיך אתן יכולות לעזור ולייעץ! אז בנות מעכשיו גם אני איתם
. האמת שאני בסוף תקופת היריון ראשון תאריך משוער ללידה הוא כנראה ה10.12 ואני בשועיים האחרונים נתקלת בהמון פחדים וחחששות מהלידה.אני מהיותי מאוד פחדנית מהבנות שרק רואות בית חולים וניהיה להם רע... ואוו לידה!! איך עוברים את זה? אלה שגם צריכות ללדת בקרוב האם גם אותכם תופסים כאלה פחדים וחחששות או שאני סתם פרנואידית?

shoshi1

New member
אל פחד!

אורית, אין לך בכלל מה לפחד , נכון שיש תמיד חשש מהבלתי נודע ונכון שזה לא כל כך חוכמה כי אני עצמי לא ילדתי אף פעם.. אבל זה לא כל כך נורא ועובדה שכולן עוברות את זה ,גם החלשות יותר וגם הפחות. אם את מאד חוששת , תארגני להצטרף לסיור בחדר לידה , כך תראי בדיוק לאן את עומדת ללכת , מה עושים בכל שלב וכדומה , הידיעה תפיג לך קצת את הפחדים. חוץ מזה מומלץ גם לקחת אפידורל בלידה ראשונה ורק המחשבה על זה תוריד את הפחד מהכאב. על איזה בית חולים את מתכננת , אגב?

אורית27

New member
תודה על התמיכה...../images/Emo8.gif

האמת שאני חושבת שאני ילד באיכילוב ב"ליס". בקשר לקבוצות האלה של הקורסים ללפני הלידה אני לא מאמינה שאני ילך אני לא כלכך משתלבת בדברים האלה....

shoshi1

New member
קורס הכנה ללידה

אני מתכוננת לברר היום אחת ולתמיד אם אפשר לעשות סיור בלבד ולא לעבור את כל הקורס המייגע. הסיורים ממש נחמדים , מראים לכם את החדרים , המסלול , התהליך. מאד מרגיע!

shoshi1

New member
הנה לך אורית..

ואולי זה גם ישכנע אותך ללדת בתל השומר

אורית27

New member
לשושי

שושי אני חושבת שהסיורים האלה הם חלק מהקורסים להכנה ללידה. לא יודעת עם סתם אפשר ללכת לשם. אבל האמת שזה לא הכי בשבילי כי אם אני יארה איך מתנהל כל העניין נראה לי שאני ימות באותו הרגע.... דרך אגב שושי את בהריון? אם כן איזה חודש?

shoshi1

New member
אורית,

כתבתי לך מסר במסרים האישיים של תפוז (צד זמאל למעלה) אני חושבת שבכל זאת כדאי להצטרף לסיור , זה לא מחייב ורק יכין אותך.

למעלה