היי בננות

אורית27

New member
היי בננות../images/Emo94.gif

היי בנות כן זאת שוב אני! יש לי שאלה אליכם(?) אני עוד שבוע מתחילה את החודש התשיעי ואני עדיין עובדת כרגיל במשרה מלאה האם לדעתכם זה בסדר או שאני מגזימה? כמה זמן לדעתכם לפי מועד הלידה צריך להיות בשמירת הריון? אני מרגישה נפלא(טפו טפו) ולא מרגישה בצורך לצאת כבר לחופשת לידה. מה אתם אומרות?

זה תלוי, במה את עובדת?

אם זאת לא עבודה פיזית, ואת לא צריכה לעמוד כל היום, ואת מרגישה טוב, אני לא חושבת שיש בעיה. אבל תמיד כדאי להתייעץ עם הרופא.

אורית27

New member
למורן?

האמת שזאת לא עבודה שדורשת הרבה פעילות....אני במשרד ורוב היום יושבת..אבל זו עבודה עם קהל ולפעמיים היא גורמת ללחץ מסוים.. עד איזה חודש את עבדת שהיית בהריון?

אני לא ממש עבדתי בעבודה סדירה וגם

בדיוק עברתי דירה. אבל חוץ מזה ההרגשה הכללית שלי לא הייתה משהו.. או בחילות נוראיות, או עייפות או כבדות.... ככה שזה פשוט תלוי בהרגשה שלך.

פוגית

New member
מה פתאום שמירת הריון?

שמירת הריון זה מונח רפואי ורק הרופא יחליט אם את זקוקה לשמירה או לא. לכן אם הרופא לא אמר שאת צריכה להיות בשמירה, אז את לא צריכה להיות בשמירה. את כמובן יכולה לצאת לחופשת הלידה לפני הלידה (לפי החוק) וזאת כבר החלטה שלך, בהתאם לאיך שאת מרגישה. אם את מרגישה נפלא, אז למה לצאת לחופשה כבר עכשיו? זה יבוא על חשבון חופשת הלידה שאחרי הלידה, כלומר תהיי פחות זמן עם התינוק (תינוקת?). אני בחודש תשיעי ועובדת משרה מלאה פלוס. זה מעביר את הזמן. אם הייתי בבית הזמן היה עובר יותר לאט ומה הייתי עושה?

shafririt

New member
גם אני עבדתי עד הלידה.

הרגשתי מצוין. היה לי טוב בעבודה. הזמן עבר לי מהר. לדעתי כדאי להמשיך. את מעדיפה לשבת בבית ולחכות ללידה?

אורית27

New member
בכלל לא......

בכלל לא מתכוונת לשבת בבית ולחכות ללידה..... ההפך הזמן עובר לי מהר יותר בעבודה ואני אוהבת את העבודה שלי ... אבל... יש לי גם פחדים שזה יכול להזיק.. וגם שהצירים יתפסו אותי לא מוכנה....(זה מלחיץ)... יהיה טוב....

פוגית

New member
נזק?

בהנחה שהרופא לא אמר אחרת, וההריון תקין, אין שום סיבה שזה יזיק. וגם לגבי הצירים - זה בד"כ לא מתחיל בבת אחת צירים של חדר לידה. זה מתפתח. אז אם את מתחילה להרגיש, יש לך מספיק זמן להגיע הביתה ברוב המקרים (ולחכות שם עוד הרבה זמן). בלידות הראשונות מתחילת הצירים עד לפתיחה של חדר לידה עוברות כמה שעות טובות. כך בספרים לפחות.

anat_i

New member
שמירת הריון

צריך רק אם יש בעיה ואם הכל תקין, אז ממש לא ואין לך מה לדאוג, זה שאת עובדת לא יכול לגרום לנזק. אני בשני ההריונות הקודמים עבדתי עד הרגע האחרון ואפילו בהריון הקודם הגעתי לעבודה עם צירים כדי לסגור כמה דברים לפני שאני נפרדת לתקופה ארוכה... מה שכן, אני תמיד מבקשת מהרופא בחודשים האחרונים אישור להפחית את שעות העבודה וזה עוזר לי "לעמוד על הרגליים" אחרת אני ממש תשושה.

למעלה