היי בננות

Natalushka1

New member
היי בננות

סליחה שנעדרתי מהפורום במשך תקופה מסויימת, פשוט לחץ מטורף בעבודה, 10שעות ביום במקרה הטוב וגם עם אנדו'. בקיצור שמח :)
רציתי לשאול את מי מכן שיודעת, אני עומדת להתחיל טיפולי IVF החודש וכבר קיבלתי את האישור מכללית לטיפול עצמו. החלטתי לעשות את זה דרך כללית מושלם.
אולם הבנתי שכדי לקנות את התרופות עצמן - דקפפטיל ואוויטרל יש צורך באישור נוסף מהקופה? רופא הנשים אמר לי שזו פעם ראשונה שהוא שומע את זה, ושלדעתו האישור לתרופה כבר ניתן אוטומטית ברגע שמקבלים אישור ל IVF. אך כשהגעתי לבית מרקחת לקנות את הדקפפטיל אמרו לי שאין אישור. כתוצה שילמתי בסביבת ה 300 ש"ח ואם לא יטופל הנושא אצטרך להוציא עוד כ 700 על אוויטרל. וגם הרופאת משפחה שהיא מנהלמרפאת האם שלי, לא יודעת מה לעשות ומול מי לטפל.
אשמח לעצתכן.

תודה :)

שני2703

New member
אישור ivf

כולל בתוכו את ההרשאה לרכישת תרופות אם זה מאושר כנראה שזה לא מעודכן במחשב של בית המרקחת , תבדקי במשרדים של כללית, ככה זה במכבי בכל אופן

שני2703

New member
אישור ivf

כולל בתוכו את ההרשאה לרכישת תרופות אם זה מאושר כנראה שזה לא מעודכן במחשב של בית המרקחת , תבדקי במשרדים של כללית, ככה זה במכבי בכל אופן

שני2703

New member
אישור ivf

אני בכללית..

היי,מה שהכי חשוב זה על גבי המרשמים שיציין לך רופא הפוריות״ללא ילדים״ ואז אוטומטי את מקבלת 75% הנחה. אוביטרל ליחידה צריכה לעלות באזור 38 ש״ח.. המון בהצלחה! בשורות טובות!

שני2703

New member
סליחה על הכפילויות בתגובות

זה בגלל טעינה לא ברורה במלואה מהנייד.

Natalushka1

New member
תודה רבה בננות

באמת ביקשתי מהרופא שירשום על המרשם שמדובר בילד ראשון. מה שמשגע אותי הוא הבירוקטיה הזאת, הרי אישרו את ה IVF ועל מנת לקבל את התרופות הנחוצות עבורו יש צורך באישור נוסף! ממש לא חכם מצידם.
תודה חמודות ובהחלט בשורות טובות לכולנו :)

למעלה