היי בננות

L u c y

New member
היי בננות

אני יודעת, המון זמן לא רשמתי פה.... יש לי שאלה... נכון יש פרקים כמו זה שהיה היום כשאלטי הראתה לזינ האת העתיד שלה, אז איך הם מראים פרקים מתקדמים?? אף פעם לא הבנתי את זה. בפרק שהיה היום גבריאל היא עם שיער ארוך וכבר מראים לזינה שהיא תיצלב עם גבריאל כשיש לה שיער קצר. מה הולך שם?? ביי נ.ב לפני כמה זמן הוספתי לשם שלי את השם ליה והופתעתי לראות באחד הפרקים שלזינה יש דמות שגם לך קוראים ליאה

ברודי

New member
אני שאלתי קודם../images/Emo6.gif

דורשת זכויות יוצרים על השאלה!!

danazi

New member
אז ככה...

לפני שמשדרים עונה קודם כל מצלמים את כולה נכון? ובאותה עונה גבריאל נהייתה עם שיער קצר אז פשוט שיגעו לצלם את כל הפרקים של העונה חברו בנהיים זה לא סיפור כל כך גדול אז ככה ראו שגביראל ניצלבה עם שיער קצר

xenafan

New member
אני חושבת שיש יותר מזה

הם לא מצלמים את כל העונה לפני שמתחילים לשדר אותה. מצלמים חצי ממנה, נגיד 12 פרקים ואז עושים הפסקה לפרסם את פתיחת העונה החדשה (E.G. לוסי טסה לארה"ב להתראיין עם ג'י לנו או משהו כזה) ואז חוזרים לצלם את שאר הפרקים. אני יודעת שזה נכון כי לוסי אמרה את זה באחד הראיונות שלה... אז התשובה שלי לשאלה, שדרך אגב גם אני חשבתי עליה, היא זו: הם לא מצלמים את הסדרה בסדר שמשדרים אותה. מצלמים פרקים שלמים בכל שבוע או שבועיים אבל על הסדר מחליטים אח"כ. לכן כשזינה רואה את העתיד, זה פרק שצולם בקרבת זמן לפרקים האחרונים של העונה. תחשבו על זה, לוסי בהיריון כבר בעונה הזו ולא רואים לה את הבטן, אולי כי צלמו את הפרקים בהם היא בסמרטוטים בתחילת תקופת הצילומים... וגם, בפרק האחרון, כשצולבים את השתיים..הפרק הזה הוא TO BE CONTINUED לא? אז מה? חיקו כמה חודשים לצלם את הפרק הראשון של העונה החמישית? לא! פשוט, לדעתי זה מאד פשוט, מצלמים פרקים לא בסדר שמשדרים אותו ומצלמים פרקים גם לא ממש לפי עונות. בסוף עונה מצלמים את הפרקים של תחילת העונה הבאה. למי שרוצה לבדוק אותי, לכו לאתר WORRIORPRINCESS ושם, בתמונות של כל פרק, רשום על כמה פרקים שהם היו אמורים להיות פרק מספר 100 לדוגמא ובסוף שודרו רק במספר 105..וכו'. בנוסף, באחד הראיונות שלה, לוסי אומרת לגי' לנו או לקונן אובראין שהיא צריכה לחזור לצלם עוד 11 פרקים כדי לסיים את העונה. אולי היא אמרה את זה לרוזי אודונול?? לא זוכרת....:) עדי

danazi

New member
שיהיה אבל לדעתי..

זה יותר מתי בלאגן לעשות ככה סידרה אבל זה נשמע הגיוני

למעלה