היי, בספק שמישהו זוכר אותי

elena20

New member
היי, בספק שמישהו זוכר אותי

הייתי פעילה פה, כשהסדרה הייתה משודרת, מאז לא יצא לי ממש לעקוב.... אני רואה שהפורום הרבה פחות פעיל מפעם, איפה כולם?
ביומיים האחרונים יצא לי לשמוע את השירים שלהם הרבה, אז החלטתי לקפוץ ולראות מה חדש איתם. אשמח אם תוכלו לעדכן אותי, ראיתי שהם מוציאים דיסק עוד מעט, ניתן כבר לשמוע את השירים החדשים? מה קורה בחייהם הפרטיים, זוכרת שכריס התחתן, הוא עדיין איתו? מה עם כל השאר? מה שלום אנהי המדהימה?
תודה כל מי שעונה

ג ב ש ו ש

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

לא ממש זוכר אותך,אבל מה זה משנה...עכשיו את פה
אממ איפה כולם?-כל אחד והעיסוקים שלו...כרגע אין כ"כ הרבה במה לעדכן מלבד הלהקה עצמה וכאלה. וכן,הם מוציאים בסוף החודש אלבום נוסף ויש אפשרות לשמוע קטעים מהאלבום...תראי פה באחד השירשורים שמו קישור לזה. כריסטיאן עדיין עם החבר עד כמה שידוע לי והכל סבבה עם אנהי נראה לי

LOLO RBD

New member
חח ברוכה הבאה..... כנסי

..פונצו מצלם סרט יקראו לדמות שלו פבלו הסרט יצולם חצי בארגנטינה חצי במקסיכו אמ....לגבי אנהי יש עליה כול שני וחמישי שמועות שהיא יוצאת עם משהוא...היא מסבירה שהם רק ידידים חח מאמנים עדיין מדגמנת לאיבון אמ...דולסה מממשיכה בקמפיין לנעלים...ובקרוב מוציאה ספר בייוגרפי [איך שרושמים את זה חח] החתימו אותה על חוזה לכתיבת שירים אים שמת לב מאיטה בזמן האחרון שינתה לוק תחפשי באלבומים................היא מהממת והיא עדיין עם גידו הגיטריסט של הלהקה ויש לה שיר סולו בדיסק החדש כריסטופר מתכנן גם להוציא ספר על ההצלחה של RBD ..וחגג לא מזמן יומולדת 21 יש לו שיר סולו באלבום החדש כריסטיאן הודה בקניית סמים והתנצל...................[הוא לא השתמש]......... וכן הוא עדיין אם בעלו ............חח פוציטו שלי ב 20 לנובמבר יוצא דיסק חד של RBD : "להתחיל מאפס" בינתיים השתחרר הסינגל הראשון : "בלתי מושג" ויש טעימה של כול השירים מהדיסק החדש ביוש לורן

Asi soy yo

New member
כנסי בבקשה..

ראיתי כבר המון הודעות שלך בפורום, ואני כבר הרבה זמן רוציתי לכתוב לך את זה.. את חייבת ללמוד לשרשר.. כמו בשירשור הזה, אני רואה המון הודעות שלך שלא משורשרות למקום הנכון, ותאמת שלי אישית זה התחיל להפריע. לכן את מוזמנת להיכנס לכאן, ולקרוא כיצד לשרשר נכון.. בהצלחה

צטלע

New member
הי :)

אני זוכרת אותך! ברוכה השבה! כמו שגבי כבר ציין לפני אכן הפורום "בעונת המלפפונים" :( והם אכן מוציאים עכשיו דיסק חדש, והם ממשיכים להצליח בשאר העולם :)

למעלה