היי, בעיה עם אקפלורר

Panther

New member
היי, בעיה עם אקפלורר

בזמן האחרון, בזמן שאני גולש, יש לי הודעת שגיאה בקשר ל Explorer שיישום זה ביצע פעולה לא חוקית ובלה בלה בלה. ואז האינטרנט אספלורר נסגר אבל משום מה אני לא רואה את הדברים שב Tray רק את השעון, הרמקול, ותוכנה של המולטימדיה קיבורד. חוץ מזה אני לא רואה שם את האייקון של החיבור לאינטרנט, של האייסיקיו וכל שאר הדברים שכרגע רצים בTray. זה קורה לעתים קרובות. מישהו יודע מה לעשות? תודה

duke4you

New member
כן

נתחיל מהסוף להתחלה- לגבי היעלמות היישומים הפתוחים, זה נורמלי לחלוטין, וזה נעשה ע``י windows, כאמצעי הגנה, לאחר שהוא נתקל בבעיה (שזה שמו האמצעי של windows ;-) ), יותר מזה, הוא גם אמור לנטרל לך את התמונה של השולחן עבודה. הפיתרון? נמצא בהתחלה. השאלה איזה הודעת שגיעה את מקבל, כי אם מדובר בבעיה בקובץ אחד, ניתן לשחזר אותו, אבל אם מדובר במס` קבצים, אז הייתי ממליץ להתקין מחדש את תוכנת האקספלורר.

הנשוי

New member
תשובה מתוך ניסיון + שאלה

נתחיל מהתשובה גם אני סבלתי מתופעה זו עשיתי שדרוג לאקספלורר ע``י windows update והכל הסתדר נמשיך בשאלה כשנעלמים הישומים הפתוחים עקב בעיה כלשהי האם יש דרך קצרה יותר להחזיר אותם מאשר ניתוק? (פעולה מקבילה לf5)

eYaL

New member
אפשר ...

במידה ואתה זוכר אילו תוכניות ישבו לך ב Tray לפני הקריסה.,תוכל פשוט לסיים את הפעולה של תוכניות אלו,ולהפעילן מחדש. הן ימקמו את עצמן שוב בפינת ה SysTray eYaL

למעלה