היי...בעיה,

viki0806

New member
היי...בעיה,

שלום, יש לי בעיה בשרותים, פשוט אין לי שרותים .. (אין לי יציאה...) ניסיתי ללכת לרופאים, ניסיתי הכל ניסיתי עלים יבשים, תבלינים, מאכלים מסויימים.. אבל הבעיה נשארת, אני חושבת שזה מהצבא (משם זה התחיל) ובאמת שזה מציק כל כך ... יש לרפואה הסינית משהו להגיד על זה ? לעזור לי ? שהאחרים לא יכולים ?

ינוקא1

New member
יש ברפואה הסינית

מספר גורמים לעצירות. למשל : האחד הוא חוסר דם , הגורם ל"יובש" במעיים. חוסר צ'י - חוסר אנרגיה בעיקר של מערכת העיכול , עייפות רבה. גורם נוסף הוא חוסר יאנג - חולשה של איזור הגב התחתון , הרגשת קור. יכולים להיות גם כמה גורמים ביחד. כדי לטפל את צריכה לעבור אבחון אצל מטפל או מטפלת ברפואה סינית , רק אז יהיה ניתן לטפל - דרך צמחים , דיקור , טיפולי מגע ועוד.

הי ויקי

מעבר לכך שזה מציק זה פשוט לא בריא! פעם שמעתי מטפל מוכר אומר שאם אתה ישן טוב, אוכל טוב ו'יוצא' טוב אז אתה אדם בריא! עצירות יכולה לנבוע ממספר רב של בעיות, הן פיזיולוגיות והן נפשיות. מאחר וציינת שהיית כבר אצל כל הרופאים אני מניח שאין בעיה 'פיזיולוגית' מאובחנת. לשתי משפחות אלו של בעיות, ה'פיזית' והנפשית, יש מענה יפה ויעיל האמצעות הרפואה הסינית. אני ממליץ לך ליצור קשר עם מטפל מוסמך שיאבחן אותך כראוי ויתאים לך טיפול נכון ואפקטיבי. שחרור נעים, אבי

viki0806

New member
מאיפה מוצאים אחד כזה . ?

מטפל כזה ? מאיפה מוצאים ? אחד טוב ולא יקר . ?

פה!

פרסמי באיזה אזור את גרה ובקשי שיפנו אליך במסר פרטי במערכת תפוז, לאחר שיפנו אליך תוכלי להחליט אם ולמי תפני לטיפול. אבי.

shahaful

New member
סטרס כגורם עצירות

ידוע שלחץ גורם לעצירות, בגלל שלחץ "תוקע" תנועה חופשית וחלקה. זה יכול להיות לחץ מקומי הנובע מתקופה ו/או סיטואציה לחוצה או פשוט אדם שהוא יותר לחוץ ומתוח באופי. תנועה תעזור, התעמלות, ריצה, הליכה או אופניים במיוחד בבוקר, גם עיסוי מלמטה למעלה של פנים הירך השמאלית יכול לעזור, כי עיסוי זה מזרים את הכבד ואת האנרגיה בגוף, ויכול לתמוך בהנעת האנרגיה גם לאורך המעיים. יש לשים לב גם לתזונה, כדי לעכל על העיכול ותנועת המעיים. כמובן, שטיפול נכון ישפר מאוד. בהצלחה

למעלה