היי, בעיונת... לפני כמה זמן קניתי ת'משחק ואני לא מצליח להירשם לאתר בשביל להוריד שירים מהרשת...
ט טרופר13 New member 8/1/05 #1 היי, בעיונת... לפני כמה זמן קניתי ת'משחק ואני לא מצליח להירשם לאתר בשביל להוריד שירים מהרשת...
K kush kush New member 8/1/05 #2 תשלח מסר\אימייל\הודעה באתר והמנהלים יאשרו אותך ידנית. עוד אפשרות היא להתקשר לIDDR ולבקש מהם.
ד דידושיסית New member 10/1/05 #4 בהקשר לזה מזתומרת לשלוח מייל?אפשר לשלוןח לאחד מהמנהלים מייל והוא ירשום אותי?
K kush kush New member 10/1/05 #6 שלחי ל../images/Emo26.gif [email protected] מייל עם השם שלך, האימייל, המשתמש והססמה שבחרת.
ד דידושיסית New member 10/1/05 #7 חח זה יכול להצחיק אותך אבל.. אני לא יודעת לשלוח מייל חחחח אמממ אני אנסה תודה....*_*
י ילדה בשיעמום New member 12/1/05 #9 גמני רוצה להירשם ולא מצליחה...|שמאל שלחתי לך אימיל עם הפרטים שלי... ( ל [email protected]) אני מקוה שתאשרו אותי ואני אוכל לגלוש באתר שלכם אני גם ממש רוצה לקנות שטיח איזה הכי כדאי לי ? שתיים או 1 ו דק או עבה?
גמני רוצה להירשם ולא מצליחה...|שמאל שלחתי לך אימיל עם הפרטים שלי... ( ל [email protected]) אני מקוה שתאשרו אותי ואני אוכל לגלוש באתר שלכם אני גם ממש רוצה לקנות שטיח איזה הכי כדאי לי ? שתיים או 1 ו דק או עבה?
K kush kush New member 12/1/05 #11 אני לא ממליצה לך על הדק, הוא מיועד לילדים קטנים שלא שוקלים כלום ורוקדים רק בייסיק.
ד דידושיסית New member 13/1/05 #12 וגם.. אפשר להחליק ממנו בקלות ... אבל בכל זאת אם רוצים רק לנסות לשחק לחודש אז זה בסדר....
י ילדה בשיעמום New member 14/1/05 #14 זה אולי מצחיק אבל אישרת אותי ושחכתי שחכתי את הפרטים ששלחתי לך אז אני אשלח לך שוב אוקיי ? והפעם אני אשמור אותם .. או שאת יכולה לכתוב לי את הפרטים שנרשמתי איתם ??
זה אולי מצחיק אבל אישרת אותי ושחכתי שחכתי את הפרטים ששלחתי לך אז אני אשלח לך שוב אוקיי ? והפעם אני אשמור אותם .. או שאת יכולה לכתוב לי את הפרטים שנרשמתי איתם ??