היי! בעייה, אני חושבת

היי! בעייה, אני חושבת ../images/Emo9.gif

טוב, אז הבעיה היא זאת: אני לא בטוחה שהיא הבעיה, אבל, אני בת 13, ורק עכשיו מתחילים להתפתח לי השדיים, ועוד לא קיבלתי מחזור! זה מאוחר מדי, לא?! עזרו לי בבקשה! מה לעשות, מישהי גם בצרה כזו? אנונימית

פומיקית

New member
מה הבעיה פה?

חמודה, אני לא חושבת שיש לך בעיה... אל תלחצי, אז לא קיבלת מחזור, אני במקומך הייתי שמחה שאת מקבלת את זה בגיל יותר מאוחר, ולא כמוני שנידפקה בזה בגיל 12.

sweet heart

New member
אחותייייייייי ../images/Emo8.gif

חה חה אני חסרת מחזור גאה! מה הקטע? אז לא קיבלת! חוצמזה, גיל 13 זה אפילו נחשב מוקדם יחסית לאחרים! אם את לא מקבלת עד גיל 16, אז לכי לרופא ותבדקי את הבעיה. עד אז, אין מה לעשות. ותאמיני לי, כל החברות שלי קיבלו כבר והם אומרות כמה מזל יש לי שאני עוד לא. זה ממש לא צרה. אפילו טוב.. ובקשר לחזה, זה עוד יבוא!
גם אם זה רק התחיל להתפתח אז מה? את לא יכולה להאיץ את זה... כל מה שאפשר לעשות זה לחכות. ותאמיני לי, אני יודעת! אני באותו מצב אבל אני אופטימית ואני יודעת שזה כבר יבוא. מרינה

תודה על התמיכה! ../images/Emo13.gif

אבל לפעמים בהקשר למשהו אחר, אמא שלי או אחותי שואלות אם קיבלתי כבר? מה התשובה? "לא"! וכל החברות שלי קיבלו! אני מרגישה מאד מקופחת!

כיף לך!!!

זו לא בעיה זו מתנה!!! נשבעת לך זה המטרד הכי גדול בע-ו-ל-ם. זה לא משהו חריג אז לא לדאוג יהיה טוב... שלך תמיד רובין

wildflower!

New member
הלוואי עלי....

אל תדאגי.... זה ממש ממש ממש לא מאוחר... כל אחת מתפתחת בקצב שלה ... ותאמיני לי עדיף לקבל מחזור כמה שיותר מאוחר..... בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע......... אוהבת בר:)

אלתית14

New member
באמת עדיף מאוחר...

אני מזההה רציתי לקבל מחזור כי הרגשתי שונה מחברות שלי, אבל כשקיבלתי... אמרתי: איך לעזעזל רציתי כל כך לקבל מחזור????. איכסססססססססססססססססססססססססססססססססססססססססס

אלתית14

New member
אז מה?

זה לא מאוחר... זה מצוין שמתפתחים לך השדים כי ככה זה גם סימן שאת צריכה לקבל, ואם את לא יודעת בדיוק את הסימנים האחרים את יכולה לשאול אותי, אני ישמח לענות לך. וחוצמזה למה את דואגת שמתפתחים השדים? זה אחלה...

לך אנונימית יקרה

חמודה זאת לא צרה, וזה לא מאוחר מידי התפתחות הגוף היא שונה אצל כל אחת יש בנות שמקבלות יותר מוקדם מאחרות ויש כאלו שיותר מאוחר, אבל זה הטבע זאת ההתפתחות אין לך מה לדאוג זה יגיע לך, ובקרוב, חוקרת

liran b

New member
ואני רוצה גם לענות!!

אפילו שזה מזכיר לי איזה שרשור מהפורום השני..( לי דנה וענת זוכרות ?חחחחחחחחח) אז ככה... זה לא נורא.... את תקבלי אותו... לא לדאוג וגם זה לא נורא שמתפתחות לך רק עכשיו השדיים באמת לא נורא.. :) אני רציני... רק תיהיה רגוע ויום אחד זה יעשה לך........ הפפתתתעעהה!!!!!!!!!!!!!!!! :))) שמח לעזור בכל נושא!!! :) חחחחחחחחחחח

peace and love

New member
אני מרשה לעצמי להעתיק ממישהו

שכתב את זה כתגובה למשהו שאמרתי פה- קיי סרה סרה... חוץ מזה, תהני שאת לא מקבלת מחזור ותקווי שהוא יגיע בגיל 16.... אם זה יקרה- את בן אדם מאוד מזליסטי...

המרחפת

New member
בניגוד לכל הבנות, שקיללו את המחזור

אני לא תופסת את זה כמשהו כל כך נורא... אמנם לרוב אני לא שמחה לקראתו, אבל אני גם לא לוקחת את זה כסיוט משמים. אני קיבלתי בגיל 11, ולא ממש ידעתי שזה מחזור (שיעורי חינוך מיני בכיתה ה´ מתרכזים ב"איך באים תינוקות לעולם") עד שאמא שלי ראתה את התחתונים שחזרו מהכביסה. בכל מקרה, צריך לקחת את זה בקלות. כאבי מחזור (כאבי תופת, ד"א) התחילו לי רק בשנה האחרונה, אבל גם את זה פותרים מאד במהירות. ובכל מקרה, מה שאני רוצה לומר לך, הוא ש"מאוחר מדי" זה בגיל 16 בערך, ובנתיים, תהני! הייתה לי חברה שההתפתחות הגופנית שלה הייתה בגיל מאד מאוחר. בסוף זה יצא רק לטובה. הרבה הרבה בהצלחה, ותמיד לחפש את הצד הטוב (חצי מכותבות הפורום מקנאות בך עכשיו?)

yorck

New member
תגידי תודה על כל יום שעוד לא קיבלת

אני קיבלתי בגיל 16 וכל החברות שלי היו מתות מקנאה כשאני הייתי יוצאת לטיולים ולבריכה מתי שבא לי. אני מודה לה´ שנתן לי שנות ילדות "נקיות" ו"תמימות". בדרך כלל המחזור של הנערה מגיע בגיל שאמא שלה קיבלה אותו או אחות של אבא שלה (אם יש כזאת) אם האמא קיבלה מאוחר יחסית או מוקדם יחסית אז לרוב הנערה מקבלת מאוחר או מוקדם יחסית. לגבי השדיים, אם הם מתפתחים זאת אומרת שההורמונים שלך בגוף עובדים ושאת בראשית ההתפתחות המינית. (לאומת נערה שיש לה חזה גדול ומפותח ושערות בכל מקום ואין לה עדיין מחזור). בהצלחה

למעלה