היי בקר טוב לפורום הנכבד

אסתרס

New member
היי בקר טוב לפורום הנכבד../images/Emo68.gif

לילה טוב ושקט עבר על כוחותינו. שלמה התעורר רק ב530 וכבר שותה את הקפה ואוכל פרוסה. הבקר בשעה 745 יש לנו פגישה עם הפסיכוגריאטרית שלו. אין לי חדשות מסעירות לספר לה, אבל גם איזון זה הישג אדיר. למי שהתעניין התאומים חזרו אתמול הביתה בשעה טובה, וההורים מתרוננים. ואנחנו המעגל השני מוכנים לכל מאמץ. קטן עלינו אחרי כל מה שעברנו בצפייה של שנים לפרי בטן. טוב חייבים להתחיל להתרחץ לקראת יום חדש. ביי

נילי41

New member
../images/Emo20.gif בוקר טוב פורום - יום ה'

בוקר טוב אסתר, כמה טוב לראות אותך שוב בפורום. חסרת לנו מאוד. גם עלינו עבר לילה שקט. קמנו רק פעמיים במשך כל הלילה, ומה אומר לכם, זה הבדל עצום בין לישון ארבע שעות רצוף ובין להתעורר כל שעתיים. האמת, הגדלתי בטיפטיפה את כמות הריספרדל והנה הרווחתי קצת שנת לילה רגועה יותר. בהצלחה אסתר בפגישה עם הפסיכוגריאטרית של שלמה. איזון זה חשוב מאוד. נראה לי שזה מה שהרופאים מחפשים, מצב של איזון, שלא יהיו התפרצויות ומשברים. מאחלת לכם ימים רגועים. מזל טוב גם לבואם של התאומים הביתה. יודעת מה זה, עברנו את זה לפני 14 חודש עם הנכדים התאומים שלנו, אבל הם מירושלים ואנחנו לא ממש קרובים אליהם. בכל אופן, חשוב לעבור את החורף בשלום בחודשים הראשונים. התאומים שלנו אושפזו אחרי כמה שבועות ודאגנו נורא. ברוך השם, עכשיו הם כבר מתרוצצים... שיהיה יום נאה ושקט לכולנו ושנשמע רק בשורות טובות

zs1957

New member
בוקר טוב לפורום הנפלא

אסתר אני שמחה שחזרת אלינו.עכשיו את אמא וסבתא במשרה מלאה. שיהי ההרבה מזל טוב ותהנו מהתאומים הקטנטנים. איזון זה בהחלט הישג אדיר והלוואי שישמר כך. האם שלמה אוהב ללכת לפסיכוגריאטרית? אמא שלי מאד אהבה ללכת לנוירולוגית שלה. היא רופאה מצויינת ויש לה אמפטיה לחולים והכי חשוב יש לה חוש הומור. בפעם האחרונה שהיינו אצלה שאמא שברה את המפרק היא תקשרה עם הרופאה בשפת גוף ובעיניים. זה היה מדהים. העיקר שהמצב ישאר סטטי ולא יחמיר. יום נעים זהבה שחם

למעלה