היי ברוכים הנמצאים...

צ א ל ה

New member
היי ברוכים הנמצאים...

שאלה לי אליכם, אולי תדעו לענות לי, ברמת העיקרון יש לי דרכון בריטי, אך הוא לא בתוקף... קיבלתי הצעה לעבוד באנגליה אך אני צריכה במידה ואחליט שכן, לטוס תוך שבוע - שבוע וחצי, ולחדש דרכון לוקח בערך חודש... האם אתם יודעים, אם אני יכולה לטוס עם הדרכון הישראלי, אך זכויותיי כבעלת דרכון בריטי עדיין תקפות ז"א שאם ישאלו אותי אם יש לי אישורי עבודה, אהיה בסדר... ובעצם שם אני אחדש את הדרכון, (שם בטח לוקח פחות זמן) תודה רבה...

MyTaoWay

New member
לא יהיה בסדר.

תחדשי את הדרכון ואז תטוסי לעבוד. נ.ב חברה שמעסיקה אותך מביאה לך אישור עבודה? מתי ? בארץ או שם באנגליה?

צ א ל ה

New member
למה אני צריכה אישור עבודה?

אם יש לי אזרחות, למה אני צריכה אישור עבודה? מותר לי לעבוד באנגליה לא?

אין צורך באישור עבודה

אם את בעלת דרכון בריטי בשבילך זה בדיוק אותו הדבר כמו בארץ- כאן את צריכה להוציא רשיון עבודה? לא!!! את אזרחית.

EmGee

New member
את יכולה להגיע לאנגליה כתיירת

ולהוציא באנגליה תעודה שמעידה שאת אזרחית (רשיון נהיגה\דרכון\ת.ז וכו'), רק תצטרכי לעשות את זה מלפני שתגמר לך האשרת תייר.

צ א ל ה

New member
אבל...

נאמר לי שאני לא יכולה להכנס לאנגליה עם הדרכון הישראלי אם יש לי אזרחות ז"א שאני חייבת להכנס עם האנגלי בלבד...

רותם73

New member
שאלה נוספת על אזרחות ועבודה באירופה

כעת לאחר תהליכים די ארוכים, קיבלתי את האסמכתא לכך שאני אזרחית סלובקיה (כלומר אירופה) יחד עם זאת את הדרכון טרם קיבלתי, מה שאומר שאם אטוס עכשיו, אצא ואכנס עם הדרכון הישראלי. האם בכל זאת אוכל לעבוד? כי אני רשומה כאזרחית אל אף שאין לי דרכון.... באם אוכל לעבוד גם במדינות אחרות באיחוד?

למעלה