היי ברי.. חזרתי

שלי31

New member
היי ברי.. חזרתי../images/Emo24.gif

אחריי חודשיים בצפון הודו המדהים אז ככה: דלהי טיסה ללאדק - לא מומלץ לטוס למרות העצות הרבות שקיבלתי שזה המסלול מועדף... אחרי הטיסה מחלת הגבהים תופסת אותך למשך 3 - 5 ימים מה שלא קורה בנסיעה ללאדק. מלאדק למנאלי - וואשישט מקום מעולה להשתכן רוב הישראלים בוחרים באולד מנאלי - מנאלי קאסול -- יום אחד בקאסול בעקבות הבהלה חזרתי לדלהי כמו הרוב וממש ממש לא רציתי לעזוב את הודו לא לתאילנד ולא לשום מדינה שכנה אז נסעתי לוורנסי - שזה הודו האמיתית כל ג´יפה אפשרית - הדעות לגביה חצויות ממדהים קסום ועד המקום הכי מזוהם עלי האדמות - מבחינתי שתי הדעות נכונות ומשם לדרמסלה אח דרמסלה .. שם התיישבתי במשך חודש, מגוון קורסים סדנאות הנוף המדהים האוכלסיה הטבטית מסבירת הפנים הנזירים המקסימים וה.. הדלאי לאמה האפוף בקדושה מיסטית וככה עפו להם חודשיים ואני שוב מתגעגעת

פיני007

New member
אני יודע בדיוק....

מה את מרגישה. אני חזרתי לפני 3 שנים ועדין אני לא שוכח ולא עובר יום שלא נזכר בשהייה שם. כמובן מתכנן לחזור הפעם לדרום. נראה לי שאני בקריסמס בבומביי ומשם דרומה לגואה ולכל השאר. מצטרפת?

תוכלי להרחיב מעט

על המקום הזה דרמסלה. שואלת כי בני טייל במזרח במשך שנה, וכעת רוצה לחזור לשם (לדרמסלה) שלא למטרת טיול. אפילו לא יודעת איזה אייקון לשים.

doron365

New member
דרמסלה

זוהי עיר גדולה בצפון הודו.מקדשו של הדאלי למה נמצא בכפר סמוך שנקרא מקלאוד גאנג´ (קשה לקרוא לו כפר אבל הוא בודאי לא עיר). יש שם המון מטיילים שבאים לנוח, לטייל ובעיקר לעשות קורסים (מדיטציה, יוגה, מסאג´ים). גולים טיבטים רבים יושבים באזור ואפשר לראות שם הרבה נזירים שהם חביבים, אדיבים, מחייכים - פשוט מקסימים! אם את רוצה לדעת עוד משהו-תשאלי , אשמח לענות.

שלי 31 ../images/Emo24.gif

WELCOME שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
אני אפילו לא הולך לשאות אותך איך היה לא צריך להרחיב הבנתי שכל רגע היה מדהים ואני שמח שחזרת אלינו. נוו עכשיו יש תמריץ לתכנון הטיול הבא לא?

ראשית דורון אני מודה לך

על תשובתך. כפי שהבנת בני מתכנן לנסוע לשם שלא על מנת לטייל. את הטיול הוא כבר עשה במזרח במשך שנה. היה גם במדיטאציה שם. כעת הוא מתכנן לנסוע לזמן בלתי מוגבל. ואני כהורה חוששת. היית אומר שזה מקום שכדאי לנסוע אליו ליותר מאשר לעשות טיול? האם אין סיכון שהוא פשוט יילך שם לאיבוד? ובכלל איך זה שם מבחינת התברואה? והאם לא מסוכן לו להיות שם? אוף שאלות של אמא נכון דורון? ושוב תודה

doron365

New member
לאמא הדואגת

דבר ראשון, אל תרגישי לא נעים לשאול ולדאוג , זה בסדר גמור. לגבי מה ששאלת: לא הייתי מלקקת את הכביש שם...אבל גם לא הייתי מלקקת את כבישי תל אביב וחיפה. אין מה להשוות כמובן.הודו זה הודו, אבל ניקיון מבריק לא תמצאי שם. בהחלט לא מסוכן.האוכלוסיה מאוד חביבה.יש הרבה טיבטים שכמו שציינתי כבר, חביבים ומסבירי פנים.ההודים חמים גם כן. בקיצור,מה שאני מציעה לך לעשות במקום לדאוג, זה לשמוח כי הנה יש לך סיבה טובה "לקפוץ" לבקר בהודו (סעי לבקר אותו בכל חג,יום הולדת ושמחה אחרת). זה תירוץ מצויין!

IronLionZion

New member
מקלאוד גאנג´...

...זה אחד המקומות היותר מערביים בהודו ורמת התברואה שם בסדר גמור. שהיה למטרת מדיטציה (?) יכולה רק לעזור לו. כך שאין מה לדאוג.

שוב אני מודה לכם

ולשאלתך, לא הוא לא נוסע למטרת מדיטאציה. הוא היה כבר במזרח לשם טיול במשך שנה ועשה גם מדיטאציה. ושוב ושוב חזר מקום ששמו דרמסלה. הוא נוסע לשם הפעם כי התאהב במקום שוב תודה

למעלה