היי גילה.

היי גילה.

שלום. אני חדש בפורום, וכמו שאני רואה ממש נחמד פה, ונראה לי שאוכל להעזר, ולא פחות לעזור, אבל אני רוצה להחליף כינוי למשהוא יותר מתאים לפורום, אבל אני לא מצליח, ניסיתי להשתמש בשם חדש, אבל ללא הצלחה, אולי תוכלי לעזור לי, תודה מראש.

בוזיקית

New member
יקירי, אם תרצה תשובה מסתם

משתתפת שלא קוראים לה גילה אשמח לעזור לך...

בוזיקית

New member
קודם כל זה בוזיקית, נעים מאד.

אני מבינה שאתה רוצה להחליף ניק. דרך איזו חברה סלולרית אתה גולש? אם זה אורנג` אני אוכל להסביר לך. את שאר החברות אני לא מכירה.

בוזיקית

New member
אז ככה:

מה שאתה צריך לעשות זה להיכנס בפעם הבאה בניק שלך הנוכחי, להוסיף הודעה באיזה שהוא פורום או לפתוח הודעה חדשה, ואיפה שיש לך את האופציה "שלח", יש גם אופציות "החלף כינוי" או "משתמש חדש" - אתה יכול לנסות את שתי האופציות ולתת את אותו המייל כשתתבקש, כלומר אותו המייל שאתה משתמש בו כיום בניק הנוכחי. האמת - לא יודעת באילו משתי האופציות אתה צריך לבחור, אבל תנסה אחת משתיהן ותיראה מה עונה לך על הדרישות... בהצלחה!!!

סליחה ../images/Emo56.gif

סליחה על הזמן שלקח לי לענות. בשביל זה יש מלבדי פה, חבר'ה תומכים. תודה בוזיקית שעזרת. אני בקטע הזה לא ממש... בכל אופן, מה שאני כן יכולה להציע זה לחסום את הניק שאינך רוצה שיופיע כאן כך שאם אתה עושה טעות, הודעה תחת הניק שאינך רוצה להיות מזוהה בו, יחסם אוטומטית. האם תרצה שאעשה זאת? מקווה שבנתים הסתדרת עם ניק חדש...

תודה לך גילה, אודה לך אם תחסמי לי

את הניק הנוכחי, אבל אני מקווה שתהיה לי אפשרות לגלוש בניק אחר. ושוב תודה.

הוי בוזיקית כמה טובה את!!!

קודם כל תודה על רצונך לסייע לי. אבל ניסיתי כבר את שתי האופציות החלף כינוי, ומשתמש חדש, ועדיין איני מצליח להחליף ניק, מה עושים?

kate bush

New member
מממ, מה דעתך לפנות לתפוז ולשאול

אותם? יש דרך ליצור איתם קשר בכתובות למטה בדף הבית שלהם... בהצלחה!

למעלה