היי,גמאני חדשה,

היי,גמאני חדשה,

בת 16 וקצת, מרמת השרון (וכמו שאני תמיד נוהגת להגיד, אין לי קולנוע ביתי ו/או בריכה ודברים מהסוג הזה), ואממ. זהו, פחות או יותר. אין כמו אליס.

ברוכה הבאה למעונינו הקט, טחונה! ../images/Emo3.gif

אני חזקוש, בן 17.5 מתל אביב השתלבות נעימה

See the cycle I've waited for

It ain't like that anymore! מה, סתם משלימה אותך
ברוכה הבאה, אני עדי, בת 15 ומשהו, מהמרכז. אין כמו אליס

וואי, ממש תודה../images/Emo24.gif

אתם אפילו יותר נחמדים מבפורום פרל ג'ם! סתם, נו, קרני (מותר לי בכלל לקרוא לך ככה?.... ) - אני צוחקת... וכן, אני לא מב"ש (למרות שזו אחלה של עיר, ואני לא יודעת אם אתם יודעים אבל היא העיר התאומה של סיאטל בישראל! זה אדיר! אני לא יודעת כמה זה דומה, אבל אני ממש אוהבת את השוק הבדואי.. בכל מקרה) אני לא מב"ש, אבל אני לא טחונה>< וקוראים לי תולה. אז איף TULA, TOOL(A) שזה במקור עתליה, אז איף - ATALYA, אבל אתם יכולים לתאר לעצמכם שרוב רובם המוחץ של האנשים קוראים לי תולה. אבל אתם מוזמנים מה שבא לכם. [לעזאזל. למה לא קוראים לי פשוט.. לא יודעת.. דנה.]

nothingman1

New member
מותר לך לקרוא לי רק "מר מנהל" בינתיים

סתם, ברור שכן את יכולה לבחור בין יאיר לקרני או אפילו שניהם ביחד- יאיר קרני או שניהם ביחד בסדר שונה- קרני יאיר איזה גיוון!

האם אני שומעת הסתלבטות קלה,

מר מנהל? [זה מזכיר לי- לי ולשתי חברות שלי יש הרגל מגונה להחליף את השמות של עצמנו בפלאפונים אחת של השניה, ואחת מהן שינתה אצל השניה את השם שלי לאדי, ומאז זה נתפס. למרות שביקשתי מהן לא לשאת את שמו של אלוהים לשוא.]

MiMiMor

New member
וכמובן,

ברוכה הבאה.
מור, בת 17 מירושלים. אחלה השתלבות שתהיה

למעלה