היי ג'סיקה בתמונה בדף הראשי........

python 4

New member
רעות!

מה זה הדבר הזה! איזה פחד! כשנכנסתי לפורום היום בבוקר חשבתי לרגע שנכנסתי בטעות לפורום "מפלצות ויצורים מיתולגיים". את מנסה להבריח אנשים מלהיכנס לפורום או משהו? תוחזר התמונה של לואיס!

מרTIMMY

New member
מותק

ג'סיקה היא האישה היחידה שאלעד יאהב כל עוד היא חיה...

python 4

New member
אל תגרום לי לגרור את הויכוח הזה

גם לפה... ג'סי... איכס...
חשבתי שאתה אנטישרי ואנטיצ'רי. חבל שאתה לא אנטיג'סי. נו טוב, אף אחד הרי לא יכול להיות מושלם כמוני....

מרTIMMY

New member
אבל לא רק אני - כולם אנטיצ'רי!!!

כאילו... הבחורה רחוקה טיפול הלם אחד ממגורים קבועים בבית חולים למשוגעים. בוא נגיד שאני לא יתפלא אם היא תתחיל לשוטט ברחובות ותעלה קצף מהפה..

python 4

New member
או, או.. הסתבכת...

חכה שכמה בנות יחזרו מהבית ספר... יש פה קואליציה אוהדת צ'רי די גדולה... אבל תזכרו זה לא אני אמרתי! זה מרטימי!

מרTIMMY

New member
אוף!! רק עכשיו נזכרת להודיע?? אבל..

אני כן אוהב את זומבי-צ'ריטי. זה לא ספויילר נכון?

python 4

New member
אז רק עוד דבר אחד, שלא תגיד שלא

ידעת - יש פה כמה בנות גרופיות של שרי. זה מצב די מסוכן, אני יודע, אבל אל תחשוש לדבר חופשי, ואם יש לך משהו להגיד נגדה, אז תגיד. אה, אבל אל תנסה לדבר על להקות בנים. זה נושא כאוב במיוחד. בהצלחה!

shuis4ever

New member
אהממממממממ..../images/Emo46.gif

צ'רי?!?!? אני חושבת שזה מוסכם שהיא כל כך טהורה שזה מגעיייייל! כל משפט שלה נשמע כמו איזה ציטוט מאיזו תכנית ב"הופ!". לעומתה שרי... יז דה קווין!

python 4

New member
נצל"ש ל- backstreet:

תעזרי לי! אני לא מצליח למצוא את השיר הזה! כבר שעות אני מחפש אותו. חיפשתי passions וחיפשתי cross my heart ולא יוצא לי כלום. עוד שנייה אני שובר את המקלדת. help!

shambi

New member
אלימות לא תוביל אותך לשום מקום

עזוב קאזה.. אם לא מצאת, למה להסתבך ולשבור ת'ראש? או ת'מקלדת? [מסכנה, מה עשתה?] נסה באיימיש, אם יש לך..

מרTIMMY

New member
אני מצאתי על החיפוש הראשון

עכשיו. תכתוב cross my heart ותעשה חיפוש (הכל)

מרTIMMY

New member
משהו עם...

ווט איף לאב ווז בליינד... משו כזה... יכול להיות שזה אותו השיר??? לאאאא....

למעלה