היי דבי היי תפוז מה המצב? שאלה לכל הפורום

חמiדiן

New member
היי דבי היי תפוז מה המצב? שאלה לכל הפורום

אני מחפש לקנות בד כמו שמופיע כאן בסירטון לא ניראה לי שזה בד אבל זה סוג כזה שאני לא יודע אך קוראים לו.... אשמח עם תעזרו לי לדעת אך קוראים לסוג של הבד הזה והיכן אפשר לקנות אותו לבנתיים אני ישים לך תמונות של הבד... ובהמשך אני ישם גם סרטון תודה לכולם!!!!!!!!!!!!!

זה לא בד- מכיוון שאילו בובות

מנופחות באויר והבד הוא אורירי. זה מן ניילון שכזה כמו של כדור ים מנופח רק יותר עבה- אין לי מושג איפה אפשר להשיג את זה אבל אני מקווה שנתתי לך כיוון..

היי חמודון. מה אתה רוצה להכין מהבד???

אפשר לרכוש בד מצנח בנחלת בנימין או בד ניילון עבה. ודרך אגב ניסיתי ליצור איתך קשר אך אימך עונה לי והמסינג'ר סגור. לילה טוב דבוש

חמiדiן

New member
היי שוב בוקר טוב !

מה שמופיע בסרטון שמתי בפורום כזה ליצן פעלולן. הבעיה שהתופרת שאני הולך לעשות את זה אצלה היא לא יודעת אך קוראים לבד. ונישארו לה איזה 3 צבעים כמו טושי מרקר צבעים שאני אישית לא אהבתי אז אני מחפש בעצמי את הבד. ושהיא רק תתפור לי.

ooommmr

New member
כן ,זה כן בד!!!

חמודון, אני קניתי בד כזה בדיוק איפה שאיריס קונה והוא עולה 22 ש"ח למטר... החנות בסוף דרך יפו ת"א -אני לא זוכר בדיוק את שמה.... הבעיה היא- שאתה צריך מכונת אוברלוק אם אתה רוצה לנפח את הבובה.. ו אגב, קניתי ליצן כזה כמו בתמונה הראשונה .. ואיריס עשתה לי הנחה לא רעה...=)

למעלה