היי דבי המאמנת

ortal781

New member
היי דבי המאמנת

רציתי לומר לך אני הכרתי את חבר שלי והזוגיות שלנו לאחרונה נחלשה פחות אהבה,הוא ניראה לי מוטרד יותר כי הוא צריך לעבור ניתוח וצריך לעבור מקום עבודה.והקשר שלנו ניהיה מרוחק איך אני יכולה לקרב אותו עליי מה אני אמורה לעשות כי הוא בישבילי הכל.הוא תמיד אומר לי לכי לאמא שלך אני רוצה להיות אם החברים שלי ואני אוהבת להיות אצלו כי כאן יש לי את החופש אצל הוריי אין לי חופש הוא לא מביןן...הוא רוצה ספייס לפעמים!!!אני מבינה אותו אבל אני מפחדת שהוא ילך אם מישהי אחרת מה את חושבת שאני קנאית????... מאורטל

היי אורטל../images/Emo140.gif

את שואלת אם את קנאית לדעתי. אני חושבת שאם את נמצאת איתו כמה שיותר כדי לצמצם לאפס אפשרות של מפגש שלו עם אחרת, זו בהחלט רמה של קינאה אשר מזיקה לקשר ולך. חברך נמצא כרגע בתקופה לא קלה ממה שאת מתארת, ולפעמים העזרה היא דווקא להרפות ולשחרר, ולא דווקא להיצמד, במיוחד אם הוא מבקש זאת במפורש. המקום שלך בחייו לא נמדד על פי הזמן שאתם יחד. המקום נמדד על פי המקום שאת תופסת בליבו. נסי למצוא תחומי עניין קיימים או חדשים שייאפשרו לך דברים אחרים להתעסק בהם. אם יש אהבה ורצון להיות יחד, הספייס שתתני לו רק יקרבו ביניכם יותר. מה דעתך?

Edna Maimon

New member
אורטל שלום

ציטוט מדברייך: "הוא תמיד אומר לי לכי לאמא שלך אני רוצה להיות עם החברים שלי" . מה המשפט הזה אומר לך? החבר שלך אפילו לא מנסה לשקר. הוא פשוט אומר את האמת. הקשיבי לדבריו. הוא אינו מעוניין להיות איתך. הוא מעדיף את החברים שלו. יכול להיות שהוא לא כל כך אוהב אותך. יכול להיות שאת ממאיסה את עצמך עליו. תני לו ספייס. טפלי בביטחון העצמי שלך ובקנאה שלך. אלה שני דברים שמכשילים אותך. בהצלחה!

למעלה