היי דבי יקרה-מודה לך על ההמלצה.

Etti Tal

New member
היי דבי יקרה-מודה לך על ההמלצה.

דבי שלום,תודה רבה על המלצתך לקניית מערכת הגברה מיפרו. קניתי וכל כך שמחה על כך.היום קיבלתי אותה וכבר השתמשתי בה. היום חגגתי יום הולדת והרגשתי שביזבזתי פחות אנרגיה משאני מבזבזת בדרך כלל בהפעלות לפני שהיתה לי המערכת. תודה לך יקרה אוהבת מאוד. שאלה לי האם כאשר אחבר את הדיסק- מן למערכת ההגברה עוצמת הקול תהיה גבוהה מספיק להצגה. האם ניתן לחבר אם פי 3 למגבר.

Etti Tal

New member
דבי -מערכת הגברה

את המערכת רכשתי באשדוד עלתה לי 1700 שח". זה כולל מגבר ומדונה . עבור רמקול על חוטי ביקש עוד 1000 שח". דבי האם צריך את הרמקול מה דעתך ? תודה שוב על ההמלצות

המגבר הוא גם רמקול. מה פתאום 1000 ש"ח תוספת?

כן MP3 את יכולה לחבר אם כי אני מאוד אוהבת ליצור לכל סיפור והצגה דיסק משלו כולל הפעלה ושירי רקע רלוונטים. MP3 מלחיץ אותי בזמן הצגה מה גם שאין לו רגלית לכיבוי .

Etti Tal

New member
דבי תודה רבה יקרה

את פשוט נהדרת ולמזלי אני מתמגנטת לאנשים טובי לב ,שמחים וכאלה שאוהבים לעזור ולקדם אחרים. גם אני מנסה תמיד לעזור לפרנסתם של אנשים אוזני תניד קשובות אולי אוכל לקשר להמליץ לחבר בין עובד מעביד ויהיה חלקי במעשה הטוב ולשמח אחרים. ולמזלי אני מצליחה הרבה. דבי רמקול התכונתי לא למגבר אלה לרמקול שנותנים לילדים לברך,למשל בימי הולדת כמו של הזמרים בלי חוט. אוהבת ומוקירה

רמקול?? מיסכן הילד שמקבל רמקול ליד../images/Emo8.gif../images/Emo13.gif

את מתכוונת למיקרופון
אני לא ממליצה לתת מיקרופון אלחוטי לילד , יש לילדים ידיים רכות והם עלולים להפיל 1000 ש"ח על הריצפה. רוב הסיכויים שלא תצליחי לתקן מיקרופון שנפל. לילד ישארו רגשי אשם ולך חור בכיס. אני מביאה מיקרופון עם כבל מותקן על סטנד . בהצלחה דבי

למעלה