היי דבי

talyadesign

New member
היי דבי

And now the squeaking tribe proceeding roams O'er painted mansions, and illustrated domes; ................... All actions that on life's great stage appear In miniature are represented here A Puppet Show (1716) Joseph Addison .......................... היי דבי
פורום נפלא ויעיל בהחלט תורם לעידוד עשיה בתחום תיאטרון בובות כרגיל את מלאת השראה וסוחפת באמת אני מקבלת הזמנות לבנייה של בובות שונות - והמון בובות משתדלת לשלוח כל בובה עשויה לפרטי פרטים ויופי מקבלת הזמנות לציור רקעים ועיצוב תפאורה ואביזרים לתיאטרון בובות 054-4818381 [email protected] אשלח לך תמונות לפורום המון אהבה וברכות להצלחה עם ההצגה החדשה שלך שמעתי שהיה נפלא טל יריב

היי טל. ברוכה הבאה אלינו יקירתי.

כולי עונג שנכנסת לפורום אני מקווה שנצליח לעזור אחת לשנייה. ובכן יקירתי היום בהשתלמות נתתי את מס' הטלפון שלך וצפי להמון צילצולים..... אני מקווה שתעמדי בלחץ .....במידה ולא תוכלי להפנות לפורום את אלה שלא תוכלי לקבל. כרגע הם יצטרכו עכברים ,תרנגולת ותרנגול. [חמסה -תרנגול ...כמו בתמונה] אני אעלה את שלבי ההכנה לפורום והתחילי להכין..... **** לסוכות - תהיה דרישה מוגברת לנחליאלים.......אני אכין אותך לפני..... העיקר מוטיבציה לעבודה
אוהבת דבוש

למעלה