היי דוקטור...אני פשוט מיואש!!!

• פותח הנושא aaa20
  • פורסם בתאריך

aaa20

New member
היי דוקטור...אני פשוט מיואש!!!

אהלן דוקטור..אומנם אני לא ממש ילד, אני בן 20 אבל זה הפורום היחידי שאני יכול להסביר את הבעיה שלי ואולי למצוא פיתרון... אני סובל מלידה מבעיה שנקראת "ספינה ביפידה" שחלקה היא אי אפשרות לשליטה על הסוגרים..אבל עד לפני שנה וחצי הייתי מסתדר עם הכדורים נוביטרופן וזה היה מונע לי את בריחת השתן..אבל כבר שנה וחצי שאני פשוט מותש נפשית...בורח לי שתן בכל רגע אפילו אם אני סתם הולך ופשוט בכמויות..רציתי לשאול האם המכון שלכם בבית החולים "איכילוב" יכול לעזור לי בצורה כל שהיא כי אני באמת כבר לא יודע מה לעשות... תודה מראש...

aaa20

New member
דבר נוסף...

הבעיה שלי היא בעיה עצבית...אם לא הסברתי את עצמי נכון... ועוד פרט נוסף הוא שבשנת 95 עברתי ניתוח לשיחרור חוט עמוד השידרה מעגינה וזה הפסיק לי את הצורך לקחת נוביטרופן...וכמו שאמרתי לפני שנה וחצי בערך שוב חזרה בעיית השתן החמורה...יכול להיות ששוב יש עגינה של חוט עמוד השידרה? יש אפשרות שזה יקרה פעמיים?

שלפוחית נוירוגנית

שלום רב יש צורל להעריך אותך נוירולוגית ואורודינמית וזאת בכדי לראות האם שחרור העגינה הצליח וכן הכדי להעריך את כיס השתן מבחינת לחצים ונפחים ואז לתת לך פתרון מתאים יש אפשרות לעשות זאת באיכילוב בברכה ד"ר יוסי בנימיני

תינוקi

New member
שלום לך

אתה לא צריך להיות מיואש! יש דרך להקל על העגמת נפש שלך! אתה מוזמן להכנס לכאן כדי ללמוד על אחת מהם! http://www.tapuz.co.il/Communa/AdultsAlert.asp?communaid=8226

למעלה